"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Tuesday, April 2, 2013

Wedding Usu....


Selamat Pengantin Baru, Usu Ku Amaliana & Pasangannya....

Majlis berlangsung 23rd March baru2 nie...

Both family nie bergedik dulu sementara tunggu my family dan husband's family...:P

Selalunya saya mmg kureng masukkan gambar2 wedding or pergi kenduri kat mana2 kat dalam blog nie. Kali ni nak abadikannya kat dlm blog psl gambar just transfer dari handphone jer...nak transfer dari lappy, lappy buat hal & nk transfer gambar dr desktop..malas yg teramat..suami reprogram pc tue kasi speed lajusss sket...:P

Usu nie adik ipar my sis yg sulung...family dorang nie dh aku anggap mcm family sendiri gak psl kadang2 tersasul panggil mertua kak aku nie "mak"!..Selalu gak lepak2 kat umah mertua kak aku nie dan kadang2 tidur kat sana terus..Semua anak2 mertua kak aku nie berkerjaya dan semuanya kat KL sinun..so tinggal ler kak aku kat umah nie with mertua..but kdg2 mertua dia turun KL sinun jaga cucu..

So meh layan gambar2 pelamin yg superb nie! Teruja & cantik giloss psl kaler2 nie mmg kaler feveret aq tau!..:P
Theme menggunakan fresh flower u! Suka betui aq tgk haa...




Gambar 1st side kiri tue my older sis..yg tengah tue Acik kecik yg x mau dgn org..anak akak yg kedua...dan yg with Nureen tue my niece...


Kan aku dah cakap...syok woo snap pics ss nih! Ada ku kisah!..:P


Ouch..Acik kecik yg comel..Naufal..


Last but not least..nanti sambung lagi..tgh amik mood nak berblogging..K babai...nak g cr curtain railing jap!!

14 comments:

~Siti Hajar~ said...

Cantik pelamin, teruja aku tgk..

Bseri2 ko Gie, xpe ss sbb tuanyer cung!

♥ Wina ♥ said...

sama! anak buah hubby pun kahwin 23 mac hari tu & tema purple jugak eheheheee

PinKy MoMMa said...

warna dia cantikk..ummi suka dengan camera kan preggy kali ni..iols tak bernafsu hukhukhuk..tapi tlg amikkan gbr org suka jer hehe..

JaSSNaNi said...

skrg ni mmg pattern pakai fresh flower kan.. di samping segar.. wangi tu yg best..

Nad MamaZN said...

Cantek!

wantie said...

cantik pelamin tu. kalernya pun cantik jugak.

el said...

semua cantek

eT said...

suka tgk tema tu..cantik sgt...

mama lieyna said...

Cantekkkks :-)

Zura@Iwan said...

suka gak style org kawin la ni..cantik2...

ss ambik gmbr sdiri tk per..hg cung!hikss...kembang la stgi tu..

ALoNa CintamaniszLite said...

pembawak budak gie ni, huhu...

LYAfrina said...

sweet pic gedik2 dgn family tu ;-)

comelnya pelamin.. simple ja

::NureeN:: said...

wahhh... cantiknyerrr....
bertuah pengantin zmn la kan :)

zulhilmi tempoyak said...

selamat pengantin baru.. smoga cinta hingga ke jannah..

mohon knl kn klu ad adik single.. ;p