"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Thursday, May 2, 2013

Hero, heroin serta Junior Iron | Mmg super best la cerita IronMan 3 ni...


Assalamualaikum..

Ada yg rindu kah? Aku ni nak mengupdate story mmg super-dupper mls haa..aku cuma aktif kt Instagram n Fb ja..tu pon gambar dari Instagram di linkkan kat fb..klau idak kt fb pon x aktif sgt haa now! :P

Iklan sekejap : do follow me dkt Instagram n search ja under Gieyana. Budget glamer la tu! Pirrah.. :P

Continue to the story; sepatutnya aku dan family g thk citer ni dkt TGV Jusco Perda tu hari Ahad tu..tayangan mlm n dpt tiket free ja ko! Sapa x mau tiket free kan! Ngeh3..:)
Ada tapinya..pung pang pung pang ms on the way balik Penang lepas Maghrib tu kt Gurun, beria2 lakibini nk g tgk..Tayangan pkul 9:55 uols! Leklok ja smpai Seberang Jaya, aku tanya ko dan ko tnya aku cm mls jaaa..Tmbh lak Nureen nk school esok tu..So ku rasa.. Nehi3! Pdhal teringin jugak nk tgk! Ate tiket free kan!
Sek baik umpan Nureen dgn congkak yg dia tgedik2 nak beli tu! Phewww! So cancel x jd g tgk..next time laa!

So, amik peluang nak entertainmentkn diri smlm ms cuti hari pekerja. Tak salah kn kalau skali sekala kita rewardskn keluarga tersayang..:)

Ni supper tgh2 malam..adess! Semalam adalah hari2 makan sedunia...

Serius...cerita dier super best smpi Ummi x gerak2 dr tpt duduk haa..best tgk kat TGV 1st Avenue ni psl hall n seat dier luas compare dgn GSC Queensbay tp price mahal sket laa..Yg lawaknya, hubby aku leh tersilap beli tiket adult utk Nureen haa..mcm tiket utk kapal terbang lak psl above 2 thn kan dh kena adult rate. Ekekeke..:) Gila lama tak g Cinema weh! tambah lak hubby aku mana pernah g beli tiket wayang! kui kui...Then ku seloroh ckp ngn hubby, ok ar tu psl price utk 4 org! Kik kik..

Bihun goreng mamak..best jugak nih!

Gambar tempek utk iklan jaa..Ni a day before yer..See IronMan tue..Seronok la tue dpt tgk!
:P

Sinopsis citer ni leh tgk sini.. Tak pon korang Google jaa..mmg byk link haa..:P

Seyess mmg best n Nureen pon tak boring kt dlm ni cuma dier complaint psl bising ja dgn sound sume tu!

Korang dh tgk ka?










12 comments:

wantie said...

dah lama dahhhhhhhhhhh tak tengok wayang. ngeee..

kelmarin ada marathon untuk ironman. aku tengok TV je samapi labam...

Zura@Iwan said...

aku lg lama tk tgk wayang beb..since pregnant smpi skrg..kahhh!

aku tgk IronMan I & II kt channel 617 tu je..tp mmg best...nk tgk yg III punya..tp mcm biasa..tggu DVD..kui3x..

Nad MamaZN said...

Dah tgk....

*∽ IZAN ∽* said...

Dah tengok gak semalamm.. memang terBAEKK!!!

mama lieyna said...

Waaa, syoknye dh tengok..

Eina ni teringin jgk, tp kirim salam jela kot, ada anak kecik ni, tak gheti dok diam lngsung, mmg tak boleh bwk masuk panggung, srender awal2 la..huu

mama_umar_maryam said...

beshnyeee kitorg blm tgk lg ironman 3 ,hehe

Gieyana said...

Wantie

Kik kik..aq choose filem gk klau nk tgk..yg ni mmg best..:)

Gieyana said...

ZuraIwan

Sm laa..berthn dh kot...ini psl filem best nih..lgpon bkn kaki wayang pon ha..kik kik

Gieyana said...

Nad

Hihi..:)

Gieyana said...

Izan

Ohh..best kn n ko dh hbis pntang kn beb?

elly nadyra said...

dah tengok dah, best kan!

el said...

esok kut nak pi tgk..esok half price hahaha