"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Thursday, May 30, 2013

Nureen ngan Ummi...

Budak ni mmg kwn rapat aq yg seronok klau aku sakat n gaduh2...

Tp klau depan mertua mmg tak dpt nak sakat..sure mertua back up A1..

Dgn tak sikat rambut lg tue...ummi dh gigih ajak snap..this week mggu akhir fr second trimester..cepat ms berlalu..semakin dkt dgn due semakin risau dbuatNya...

 
Hari ni Nureen nk kena buka jahitan kt jari dier..siap request nak berbaju kurung...

Kat dlm hati aku ni confirm terbayang2 SAKIT tu..tp for sure aku tahu dia kuat mcm abah dia..aku jer yg tak..nk balik sini dr kg last week pon aku nangis! Sedeyy weh bila dh dok berkumpul ramai2..gotong-royong ramai2..mkn ramai2..ouch best lah suasana tu..:) ok tunggu 14th nanti aku balik lg psl ayah nak buat makan2..bestnyer..dh terbayang lemang n so on..:P

Alhamdulillah td suami ckp semuanya ok, cuma Nureen nangis kejap ja bila doctor nk buka jahitan yg tgh tue..isi baru dh nk cover jahitan tue..:)

Ritu aku tnya akak aku yg nurse tu, apsal doctor guna benang nylon ni eh estead of benang yg utk org beranak tu..idak x yah la g buka benang ni...tak ler aku rd ngilu n kesian kat Nureen...dia ckp psl nk kasi lebih kuat cantuman kulit tu n budak2 kn aktif..krg terbuka balik kang susah...ooooo baru aku tahu! 

Ok..hujung minggu ni aku suh suami install Photoshop psl aku dh kongsi gmbar Nureen n bla2..lamanya x update dr kamera satu lg tu...

Ok peers! Thanks for drop by..nk sambung kerja..nnt nk kena attend short course smpai 10hb nih! Haizzz!




17 comments:

el said...

tu nureen berbaju kurung nak pi mana

elly nadyra said...

Best friend kenit

mama_umar_maryam said...

nureen slmt buat cek up kakak yg baik!!

Chekgu Azrine said...

Homei dua2...

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

makin dekat makin takut rasa.. lagi sebulan++ je ne.. hurmmm..takutlaaa...

PinKy MoMMa said...

nureen kebal...insyaAllah sakit skit jer..ummi, hubby risau pasai apa..kongsilah skit..

moga xde apa2 naaa..

ALoNa CintamaniszLite said...

manisss...

lieyalatif said...

alahai sian plak aku bace tang nak bukak jahitan tu g....seb baik nureen budak berani...semangat berani dtg sbb pakai baju kurung kot heheheheeh....

Gieyana said...

Eh El..da mentioned kt entry..:)

Gieyana said...

You're right Elly..:)

Gieyana said...

Tq Zetty..:)

Gieyana said...

Azrine

Tq beb..:)

Gieyana said...

Ila

Kann..sm ngn we all..InsyaAllah dpermudahknNya..Allah bsama2 kita..:)

Gieyana said...

Nad

Nangis kejap ja n kembali aktif..:)

He worried too much la tu bev..:)

*∽ IZAN ∽* said...

lahai siannya nya Nureen. get well soon yekkk..

best la nko.. jap lagi dah besar sket dah bleh jadi member shopping dah si Nurin ni hihihi

::NureeN:: said...

d sbbkan aku x tau crita apa jd kat nureen, so ambik ja ellesya last week aku tanya dia..
so dia story dr A-Z kat aku, mcm mana bulih jd...
penuh xcited ellesya crita kat aku hehee...
wow mkn2 best2..
aku pon tgh tgu mak aku bru blk dr bandung, katanya mcm2 depa beli hehee

mummy_ayu said...

cayala Nureen..good & brave gril..and she looks so pretty in baju kurung.. :-)