"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Wednesday, May 8, 2013

Wordless Wednesday | ada udang disebalik mee?


15 comments:

Nad MamaZN said...

Ada la tu.. Berapa ekor udang ada di balik mi tu agaknya? Hekhekhek :)

Gieyana said...

Nad

kik kik..ber'udang2 rasanya...haha

JaSSNaNi said...

hihihi... :P

el said...

ni bkn udang dah ni..mcm2 ada seafood variety hahaha

tenku butang said...

hahahaha.. lawak lea.. udang d sebalik mee

Chekgu Azrine said...

Sweetnya!!

A D I A said...

sweeeet.

lieyalatif said...

Ngeh ngeh....ape laaa agaknye tu kan gie....lgpun gie kan preggy harus laa en hubby tunjuk kan loving die lebih dari biase hheheheheh...hati org preggy kan cepat touching....auwwww!

Myra Jay said...

Wahh mesti udang besar nieh :D

:: Riri-Fatieha ::~ said...

hik hik hik... chomel...

Zura@Iwan said...

srh dia beli mee sotong..wakaka..

wantie said...

udang galah besau le tu. sampai udang tu nak lepak sebelah mee pun tak lepas.hinggakan udnag tu lebih outstanding dari mee. ngee

MrS. F!zA said...

amboi.. berdarling2 gitu..hehe

Fiza Rahman said...

So sweet ☺☺

elly nadyra said...

besar tak udang tu