"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Wednesday, May 29, 2013

Wordless wednesday | Warning...Tak berani tgk, jgn tengok!


Nureen..pasal ritu..

Bsok f/up & sorry aku tak sanggup nak ikut...

12 comments:

JaSSNaNi said...

sama macam jari hakimi dulu kena kaca...

Chekgu Azrine said...

Nak tgok jgk...hehe

el said...

lam dok takut2 nak tgk sbb ayat ang yg bg saspen tu...aku tgk gak..ok stabil sekian :)

micah aje said...

get well soon

Zana Nordin said...

aduhaaaaiii
berjahit jari si nureen..
naper tu yunk?

che mid said...

alamak, tertinggal ketapi ni.. get well soon dear..

Zura@Iwan said...

seriau aku tgk...huhu...

tp tetap tgk gak...hehehe..

dh kering elok dh tu, dia mau buka gak pbalut tu ..hehe..

Nad MamaZN said...

Aaaa! Takut!

wantie said...

Adoi... Sereyaunya ku tengok. Get well soon yer.

~Siti Hajar~ said...

Seriau aku tgk tp dl my hubby xcident kn jahit tang jari jgk, aku tlg cucikan luka tu hari2, jdnya aku blh je tgk...hehe

Nureen rileks je erk, dia merengek sakit tak Gie...

elly nadyra said...

Owhhhhhh takutnyaaaaaaa

ALoNa CintamaniszLite said...

mm...akak penah tgk staff hospital betulkan tulang jari akiss yg terkehel tahun lepas...menjerit2 akiss sakit ngan jari yg membengkak.
Akak tak takut tgk tp akak sedih tgk dia sakit mcm tu..
Tp nak wat mcm mana..nk bagi elok..mcm tu laa caranya.