"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Thursday, June 13, 2013

Alhamdulillah...Terima Kasih Nuffnang..~~


Lama betul aku tak tgk Nuffnang...
Lepas aku cash out ritu terus aku ignore jer...
Tambah lak mls sgt nk bw n for sure x ramai yg dtg sini...
Nak aku terus ignore jer blog suka suki aku ni rasa sayang lak...

Haha..jrg juga aku g blog Eyriqazz tp kdg2 jer aq g bila free...thks bro!

Berblog ni kena kreatif n setiap blog tue ada isinya...(menulis pon isi juga tu)

Yg penting, biarlah ada visi or identiti yg tersendiri..bkn copy paste dr mn2 blog..

Aku ni mls psl bg aku berblog utk suka2 jer psl masa spending with family is very crucial for me...nnt hadir baby yg comel lagi la aku busy haa!


Tapi..lepas tgk iklan dari Nuffnang nih..aku rs best lak berblog....

Aku ni kan mana la ada ms nak buat research and so on  pon nk bg up traffic n ks readers super dupper syiok bila mai blog aku...so mmg blog aku nie suka-suki jaa haa...
Nak update banyak2 pon satgi ada orang ckp blog syok sendiri pula..kahhh..:P

For readers..aku sgt2 appreaciated uols dtg sini dan tinggalkan jejak...kalau boleh tu mmg aku nak sgt balas komen2 awesome dari kesayangan semua..tapi mak busy won!

Yang aku paling syiok kan...aku dpt byk kwn...dan sstghnya mmg da chemistry dgn aku..:)

Anyway uols...thanks again! 





24 comments:

mama tisya said...

masyukkkk ko nye nuffnang..aku lama dh tkdpt

Nad MamaZN said...

Bab update banyak2 tu mcm terkenaaaa jek ngan saya muahahahah! Tp no hal la :)

byk cpuv tu seronok klu beranak pinak :)

el said...

wahhh giler byk..dengki kut hahahaha

tahniah...

its depents lah masing2 ada citarasa blog tu sendiri..nak copy paste ke..nak cite story mori famili ke ape ke..sharing is caring..

blog aku universal..mcm2 ada..copy paste berlambak..hahahaha

wantie said...

wah.. masyukkkkkkkkk

*∽ IZAN ∽* said...

aku pun peminat setia blog muuu! hihihihi. suka tengok gambar2 'moment' dlm blog ni ;)

ct rahani said...

Alhamdulillah rezeki nuffnang.. meriahnya BE.. :)

Daddy Ziyyad said...

Wahhhhh...byk tu CPUV masuk...good luck!

Saya baru tepek iklan nuffnang tak sampai 3-4 bulan...setelah hampir 3 tahun ber blog....letak pun saja saja...sebab saya ber blog more to hobby....:)

lieyalatif said...

mcm lieya jugak la g...berblog tuk coretan kenangan bersma family..sebab tu lieya ni dari dulu lagi aktif fotopages terus bawak ke blog....

nuffnang tu alhamdulillah jadi sumber rezeki....sape nak bagi kan...

anyway tahniah g...

Aty_Fared said...

Dah lame tak cek nuffnang tuh...:-)

Chekgu Azrine said...

tahniah sebab banyak dapat BE..akak punya nan hado..lama dah kot

Fiza Rahman said...

Wah...berderet tu. Tahniah.

Mama Zharfan said...

me singgah sini :)

ALoNa CintamaniszLite said...

hehe..blog akak lagi laa..blog diri sendiri aje. Terkadang jer ada info sampingan yg tak tersengaja.
Gambar pulak?? suka hati jer..dh tak kira kualiti ke hape dh, hihi..asal ada gambar udah. Takde masa nk usung si gedabak tu. Nak buat mcm Gie..tp suami akak bising sbb last2 dia jugak yg snap2 gambar. Akak cuma pandai bawak & pegang jer, hihi..

mama lieyna said...

Menulis ikhlas dr hati :-)

Masyuuuk...

Nana said...

tu dia banyak nye be

Mieya Atiera said...

tahniah,, banyak betul CPUV

ak yuyunz said...

aku ni gie dah sayup sayup je nak update blog. dasar pemalas kan, haha.

Amanda Suria said...

SA baru jer dapat cek..best giler..

Zul karnain said...

banyak tu masih on going.. :)

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

ila dah 33 minggu.. menghitung hariii.. huwaa.. makin takut.. semoga semuanya baik2 utk mak buyong mcm kita ye

atty's said...

kty pun malas cek nuffnang..sbb berblog sukasuki je..rajin hapdet..kalu malas terbiar sepi..

mama_umar_maryam said...

yeayy..zt lak..time be masyuk..kemain..time ilang..mak aihh t_t

Zura@Iwan said...

masyukk gk nuff hg beb..

aku ni blog dh le tk femes..

mmg nuff tu aku bserah pd rezeki je..
ada rezeki ada la...

Yanti Isa said...

selalu menyinggah sini tapi jarang meninggalkan jejak . Penyakit M menguasai diri