"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Tuesday, June 25, 2013

The latest of me..pregnancy, check up n psl blog!

Assalamualaikum...

Last week n bbr hari ni asyik not feeling well jer..sama juga dgn blog ni! Tak perasan pon yg domain yg aku beli tu dh expired haa...so terpaksa ler convert ke blogspot balik...nak beli gunakan nama domain yg sama tp dah ada orang amik.so no more Gieyana.com...nanti2 la aku beli domain n kasi nama lain lak! Tu pon kalau mood berblog kembali...
If not just remain jer dgn blogspot ni...:(

Last week minggu yg super dupper fenat..dari selatan n utara kite..aku ni klau x skip check up dkt KMC mmg x g dah weekend recently...ni since kesihatan x mengizinkan jer ku gagahkan jua..risauuu! Tp x per ar..aku keep it by myself n of coz laa kwn baik aku a.k.a suami mengetahui tahap kesihatan aku dan baby..:)

Alhamdulillah...29 week check up ni both ummi dan baby sihat walafiat..Baby keep kicking mcm main bola jer & suka mengeras! Apsal baby mengeras eh?

Toilet dkt ground floor..suka dgn mirror nih!

Check up kalini terpksa amik doc pakar lain psl doc aku tu ada operation lak..malas lak nk turun AS again psl this coming weekend aku nak rest ja n next week on trip again! Bercuti sebelum puasa..:)

Cantik bilik doc nih!

Check up kali ni doc amik darah for blood test...kat Klinik Kesihatan mmg x buat test ni n cost kali ni mahal sket psl aku da amik ubat sket..:)

Ok laa..tu jer kot nk kongsi...need a lots of rest n klau rajin mak update lagi! Daaa....

Till then.....AND





19 comments:

el said...

hang ngan ieda lebih kurang je due ea...kejap je ea dah 29weeks...caner perasaan nak beranak kali kdua..gap pun jauh ni..lalalalala
pandai ke idok or still igt lagi ke nak push tu..:)

(Lizz) http://haslizalizz.com/ said...

maintain comel n slim walopon preggy...kagum...sayakan kalo ngandung gemoks n tembam..

shark said...

comey mak buyong..
doakan i pun buyong jugak nt :)

wantie said...

susah tul nak senyum aku ni. tapi kalau gelak.. hambek berdekah dekah...

doa hg selamat dan baby yang mengeras tu sihat sihat je..

tunggu cukup bulan baru keluar k.

PinKy MoMMa said...

suka jugak cermin tu huhuhu..kejap kan ummi..minggu ni dah 30weeks..tak lama lagi niiiii ;)

Zura@Iwan said...

tk per..aku ritu pon bb mmg duk mengeras..sbb dia aktif la dlm tu..

mmg asyik kick..sakit woo..huhu..

neway...tk a good rest k..slmt berholiday for next weekend..hehe..

m@m@yAyA said...

akk zura dlu kan dr awal ngandung smpla nak beranak,cian sume gmbr kenangan peknen kat toilet ofis sajo~

xda orang nak tangkapkan jadinya toilet pun toiletla jnji ado kenangannnya!!~

cute la perot akk,kemain berseri tau kak g peknen nie..

Rose Azadir said...

Salam, sy follow blog sis n sis follow blog sy yer...jemput masuk ke blog saya http://ibu2ahmad.blogspot.com untuk mendapatkan harga istimewa untuk produk Shaklee. TQ for your support.

mama lieyna said...

Take care..

Ha a, cantik cermin tu..

Gieyana said...

El

Aku awal than dia 2-3wk cmtu but myb aq delivered awl dlm bln august..:)

InsyaAllah dgn izinNya..:)

Gieyana said...

Lizz

Sy dr dulu mmg style kurus jer..bfore pregnant br ideal weight..if not ms anak first tu under weight..:)

Gieyana said...

Shark

InsyaAllah beb...:)

Gieyana said...

Wantie

Hg mmg..suka gelak..smbg ngn hg x larat nk gelak haa..nnt kita ngedate noh..lm x jumpa..:)

Gieyana said...

Pinky Momma

Kannn...toilwt lelaki kaler hijau..nice oso..:)

Dup dap dup dap jdnya..dok feeling mcm delivered awal gk nih..;)

Gieyana said...

Zura@iwan

A'aa.. Normal jaa..tp x selesa bila nk bjln..:)

Tq2..jalan2 cr mkn lg..:)

Gieyana said...

Mamayaya

Ouchh..sian zura..sek bel Kak G ada gk pic yg Nureen tlg snapkn..:)

Tq babeh..:)

Gieyana said...

Rose

Tq for visit..:)

Gieyana said...

Mamalieyna

Tu at kn..ala2 cm ikea punya but lain sket..:)

Chekgu Azrine said...

Berserinya ibu ngandung..