"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Wednesday, June 19, 2013

Wordless Wednesday | baby ~~



Love da design! ~~

10 comments:

el said...

bb boy ke?
woott woottt

Zura@Iwan said...

sukanya tgk bj babies..
cute2 kan...

tk taw la bila plak nk membeli..
insyaAllah beli utk hg nnti dh keluar bb..hahaha..

(Lizz) http://haslizalizz.com/ said...

sweetnyer....rindu bau baby..

PinKy MoMMa said...

mmg comelllll...tu yg mak mak tak leh tahan nak beli baju baby tu..sbb comel sgt :)

mama lieyna said...

Sesuai utk bb girl..but if boy pun boleh.. :-)

Bestnye new bb..

Chekgu Azrine said...

Tgok bju bb rindu nk sopink bju bb dlm ms preggy..

Aty_Fared said...

Alahai...part shopink baju anak mmng ar besh..:-)

::NureeN:: said...

gie..
bb girl aku teka hehhee

wantie said...

ups... design mcm baby boy jer..
hehehe..

♥ Wina ♥ said...

eeeeiii comel!!