"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Wednesday, June 5, 2013

Wordless Wednesday | Desperado...

Budak ni laa..:P

15 comments:

♥ Wina ♥ said...

eheheheee comel jek Nureen ni tidokan baby dalam tu..tunggu adik ye, nureen..sabarrr ;)

Nad MamaZN said...

Hahaha!
Nureen, nureen :)
Clever girl!
Nnt rajin tolong ummi jaga adik ek!

Ann Ishak said...

la anak patung ke yang dalam kelambu tu :)

ALoNa CintamaniszLite said...

hehe..ada baby laa dlm kelambu tu..

*∽ IZAN ∽* said...

hahaha..! kakak prektisss wehh.. amek moodddd! kikikiki

wantie said...

hehehe.. dia tak sabaq le tu..

Zura@Iwan said...

tak per...dia tk sbr dh tu nk bb..

nnti rajin la tlg ummi jaga bb..hehe..

el said...

sweet kakak
kakak xsabar ea nak jaga bb hehe

Daddy Ziyyad said...

hahaha..anak patung ke tu?

ch@ said...

Nureen praktis tu. hihiks. punya la comel perangai dia.

Chekgu Azrine said...

Nureen tgh belajar tu sis..sweet little sister..

elly nadyra said...

Amik mood awal2

mama lieyna said...

Hahaha.. nureen..nureen...dh tak sabar sgt tu :-)

mummy_ayu said...

la..ingat pic Nureen masa baby dlm tu..rupanya naka patung..Nureen dah excited nak jaga baby yer..so cute!!

~Siti Hajar~ said...

anak patung kak long dah rasmi dulu...hehe