"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Tuesday, July 9, 2013

Cameron Highlands treat | Da Intro

Alhamdulillah..hajat nk cuti2 bfore puasa n bersalin diizinkanya...~~

Keinginan utk menikmati jagung n strawberi sepuas2nya..:)

Visit Lavender Park yg baru di buka nih! Last year pegi belum ada lg..~~
Ambik gmbar kenangan ms pregnancy kedua nih! Auwww! :p
Rakamkn kenangan pics romanlentik yg di snap oleh anak dara yg ikut mood nk snap! But jd ler dr x der..:P
Mkn steamboat...x dpt mkn kt CH kite mkn kt Juru..sengkak perut!
Wishlist nk dtg sini lg..last dtg ms ngn Zura 5 thn yg lalu kot..time tu Nureen br sthn lebih jer! Ms dtg sini aq rewind blik video Nureen yg cute tu! Touchingnya...x sgka aq now kandungkn anak kedua...

I will share my beautiful n moments here soon!  Auww..:p







7 comments:

lieyalatif said...

puas makyong dpt jalan2 yeak heheeheh...betul tu gie, sebelum deliver n berpantang baik jalan2 puas2 dulu ....kang kene perintah bekurung tak lame lagi heheeheheh.....

lieya pun rindu jagung mutiara n strawberi cameron...dah lame takpi sane nieh....

selamat menyambut ramadhan al mubarak buat gie sekeluarga....

el said...

sempat no mak buyung jln2 kat CH
melepas gian kot hehe

Nad MamaZN said...

Alhamdulillah tercapai hasrat hati :)

::NureeN:: said...

best2...
kenagan itue harusss... hehehe
rugi org kata kalau naik cameron x pekena jagung dia.. tp mmg aku naik ri tu x mkn pon sbb x tau, hahaha...
maintain bdn hg gie

wantie said...

dasyat ngidam hang no.. nak gi CH tu. tapi ok lagi. mau nye ngidam nak gi Patis. wohohohoho

Zura@Iwan said...

sm la mgidam kita dl..
nk mkn jagung ch n stroberi..haha..
anak suka mkn buah2an nnti..keke..

tk per..dh kesampaian hajat tu..

nnti lps bersalin susah nk jln2 jauh dh kan..hihihi..

ALoNa CintamaniszLite said...

senang hati dh lepas hajat ye..hehe..