"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Wednesday, July 3, 2013

Wordless Wednesday | Ubat tambah batuk!


Dh berminggu asyik berkokok..mls nk pntang dh! :p

8 comments:

Zura@Iwan said...

aku so far ok dh flu ni ha..
batuk pon dak...tk mkn ubat pun..huhu..

nk kena cari ice cream..cari ice cream..haha

Nad MamaZN said...

Sedap dap dap :)

Yanti Isa said...

sama la macam akak ... bila pantang tak baik2 , terus belasah apa saja ... lepas tu boleh baik pulak.

el said...

mknlah cu mknlahhh haha

wantie said...

semalam aku ngan Aleesya pun makan ubat tambah batuk gak. BUAH MOKTAN!!!
hahahaha

sib baik tak berkokok dua dua beranak.

atty's said...

kty lak tak batuk..cuma kena ulser je.
gie kena pantang tau..

mama lieyna said...

Hehe..kalau batuk terlalu lama, mmg mls dah nk pantang2x :-)

(Lizz) http://haslizalizz.com/ said...

kiwi my fav...makan ngan ice cream yer...boleh la nak try...