"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Wednesday, August 21, 2013

Wordless wednesday : 38 week...:p

Mcm x lama jer nih bb nk keluar! :p


8 comments:

Nad MamaZN said...

Cute!
Semoga dipermudahkan segalanya kakakku sayang... :)

lieyalatif said...

makin sarat makin comel gie tau....ape2pun semoga semua dipermudahkan yeak...

wantie said...

aku nak muncit gak ar kalau gini.

::NureeN:: said...

gie.. gambo raya x der ker??
take care yer.. nmpk dlm ni mcm dh sarat tp jumpak hg b4 raya ri tue x nmpk sarat sgt.. cumil jerr perut hg

Chekgu Azrine said...

Still maintain je badan even perut ke depan..hehe..semoga selamat ye di labour nanti

(Lizz) http://haslizalizz.com/ said...

saya lak rasa tak sabar nak nengok baby....msti comel macam maknyer jugak...

mama lieyna said...

Moga dipermudahkan..
Eina pun tak sabar nak terima anak buah baru, tunggu hari je SIL tu.. :-)

syawalsimpsons said...

moga semua berjalan lancar yee