"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Wednesday, August 28, 2013

Wordless Wednesday | Precious Moments


Alhamdulillah for this moment...:)

15 comments:

syawalsimpsons said...

kenangan betoi ni

lieyalatif said...

ololo syonoknye tgk...kakak nureen pun kemain ha dok kepit ngan adik jek....

gie oit dlm pantang pun gojes tau!

Delimasari said...

tahniah - comelnye baby

lovelywa said...

Alhamdulillah..Tahniah dear atas kelahiran baby tersayang ;)

Chekgu Azrine said...

Tumpang happy for u gie..sweet sgt

Sidratul Muntaha said...

jazakallah
amanah Allah yg terindah
snip snip
sedapnya bau baby

el said...

perghhhh ummi tgh pantang tudung tetap maintain gojes haha
sweetlah so skrg xdelah title family kecik nureen kan kan haha

wantie said...

ha.. dah nampak wajah si kakak.

Nureen sekolah mcm mana? dia kat sini ngan Munir ke?

hg berpantang sampai full 44 day kat kampung ke?

*∽ IZAN ∽* said...

Tahniah sekali lagi Gie!! ALhamdulillah Mama & Baby sihat.. Kemain berseri2 lagi mama dlm pantang nii... cergass sungguh !

Selamat berpantang ketat2 okehh!!

- dieyana - said...

tahniah ya! ;-))

Kenangan SKPT2 said...

Tahniah Gie . Geram tengok baby comei ni . Selamat berpantang.

FatinKADIR said...

thniah akak ...

mummy_ayu said...

memang sweet sgt....mesti nureen sayang sgt adik dia & tak sabar nak tunggu adik ebsar... :-)

mama lieyna said...

Tahniah gee... dah 2 permata hati :-)

ieda immi said...

alhamdulillah .. semua selamat kan dik !