"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Friday, September 27, 2013

Roti Massimo whole wheat perasa strawberry yg awesome..

Uols suka roti tak?
Majoriti yg dok kat bandar mmg suka kan?

Dulu masa aq school dulu aku kureng sket roti2 nih!
Since now berkampung dgn geng2 yg suka menchekik roti, jadi terikut2 haa dgn dorang. Asal ker dorang nk beli roti cfm aq kirim utk portion aq for tea break kul 4 or 5 ptg. Tetiba rindu lak dkt maknya2 yg concern tu!

Nak kongsi roti dari product massimo ni weh! Seyess tak regret makan psl yummy! Roti keping2 dr product ni pon sedap. Dulu asyik beli roti gardenia jer kan. Now aq n da geng pelbagaikan. Roti high 5 yg wholemeal tu pon sedap gak!

Ni ler roti yg aq canang2 kan tu. Seyes strawberinya pon mcm strawberi jem yg kite beli kt Cameron highlands tu.. Rs whole wheat yg garing2 tu pon best pd tekak aq. Harga sebungkus cuma Rm0.90.

~ eh tetiba rs nak lg roti nih! 
~ aku yg suka strawberi.

10 comments:

syawalsimpsons said...

tak penah try lagi patern ni..

wantie said...

org cakap roti baik utk kesihatan. tapi, suami dan anak anak aku memang tak gemar. tu yg malas nak beli. tak larat nak melantak sengsorang...

kekadang beli jugak. tapi tak de addict ngan roti aku ni. Tea tiem aku makan sekut je.

zety said...

oh blm pnh rase lg hah..tp filling stoberi mmg sedap

hazlina azmi said...

tak pernah lg try roti massiomo tu..mcm sgt sedap jer..blogwalking...jemput ke blog saya dan kita tukar link ye..
http://superstorevitaminhebat.blogspot.com/

PinKy MoMMa said...

ku memang suka stoberi sbb warna dia hahaha..ok sebab sedap..

teringat makan roti camni waktu preggy boleh makan 3 ketol terus..pitam bile teringat..

skrg dah ok hahaha

el said...

roti ni halal ke g?
bkn ritu ada isu pasal ni ke

Zura@Iwan said...

ak mmg suka strawberry..
tp kalau roti cenggini kureng nk mkn..
dari dulu lg tk brpa sgt..
kdg2 layan kalau tk sempt nk mkn bf..hehe..

Gieyana said...

El

A'aa ada halal cert n kt packaging..

ALoNa CintamaniszLite said...

leh bawak najlaa gi CH pulak nanti, hehe.

(Lizz) http://haslizalizz.com/ said...

nanti nak try la...biasa makan roti gardenia vanilla jer hehe...