"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Tuesday, September 17, 2013

Snapshoot | Gambar2 Najlaa Nasuha


Most of pics aq da shared dkt facebook n instagram. Sana lebih cpt update kannn! :p


Lama x pegang dslr..seyess mmg mls sgt nk snap2 guna gadget tu..nnt la klsu rajin..semua picts kt atas ni is using mobile jer! >_<





13 comments:

Nad MamaZN said...

Cantekkk walau tk pakai dslr !

(Lizz) http://haslizalizz.com/ said...

comelnyer dier....gambar kakak pedang adik tu sweeet sangat....

attyfir said...

comelnya najlaa..

wantie said...

Nureen tu dah nampak talent nak jaga adik tu...

sure la past ni dia mcm naiim ngan adiknya. Naiim tu sekarang suka ngusik adik dia..

pas ni sure hg tengok gelagat anak anak. buat hg gelak dalam hati. speechless tau.

Zura@Iwan said...

using mobile pon cantik gmbr taw..

aku pon now guna hp dr gadget tu..hahaha..cpt update noh..hikss..

sweet nureen n adik dia...:)

mama lieyna said...

Terbaek wlu bukan using dslr... moment terindah :-)

izaFiza said...

comeynyer baby =)

PADLE said...

Nak acc Instagram akak!

Gieyana said...

Padle

Under Gieyana jer..cer search..:)

el said...

aku igt hg upload gambar bunga fotorus tu..hat tu mmg cun doh haha

ALoNa CintamaniszLite said...

alolo...suwit tgk nureen pangku adik dia...

elly nadyra said...

i like the 2nd one la!

mamaRIFQY said...

Sng nak upload kan kalo kat IG jer.. Kalo kat dslr nak kene tranfer lagi.. Lecehh