"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Wednesday, September 18, 2013

Wordless Wednesday | Selambak dan seksi!


Gambar pg td ms bb tgh berperang nk bermain pdhal mata dh stim giler nk tido! Gelak bdekah2 aq psl selambaknya pp kuih pau! Ni baru 28 hari..tgh imagine betapa selambaknya nanti! :p
(Gambar terpaksa di black n white kan psl klau real pict mmg selambak giloss!:p)



21 comments:

el said...

haaaaaaaaa najla tu tgn tu tgn tu nak wat apa haaaaaaaaaaaaa..hahaha comey lah dia...

PinKy MoMMa said...

alor homeynyer diaaaa..najlaa pipi tu aunty jelessss laa..cute sangat!

mmg selambak..kejap jer diorang ni dah membesar kan ummi ;)

Chekgu Azrine said...

Comel sgt yg selambak tuh

wantie said...

memang dah ghuper kuih pau.

amboi.. menongkat dagu.

Gieyana said...

El

Haaa haaa...tngan tu sign nk nenen la tu..kahhhh..:p

Gieyana said...

Pinky momma

Umi pon jeles tgk kembar haa..bila ler leh g btandang utk gomol2...:)

Betui2 kn..next wk dh nk kena inject kn..:)

Gieyana said...

CA

Tq babeh..:)

Gieyana said...

Wantie

Tu la kn..kuih pau tu yg Nureen dk gomol tu..
Tingat time hg mai dok gomol dia wat x tau jer kn..:)

mama lieyna said...

Weeeeeiiiii...pau gebus..gewaammmnyeee... :-)

ALoNa CintamaniszLite said...

geramnya tgk pipi dia.....

kalo ikut mata akak ni..rasanya najlaa ni dpt muka munir laa. Nureen tu air muka gie..

Gie skang dh kat penang ke??

zulhilmi tempoyak said...

auchhhh... hehehe

Myra Jay said...

Geramnyaaaaaa tang pp gebus tu..

Bila la nak dapat gomol pp gebu tu :)

Kak, bila balik Penang? :D

Myra Jay said...

Kak G, psl shaklee tu myra akan refer upline, klau hb low tu be4 ni klau yg ada mild talasemia, tp takpe myra tnya upline utk kepastian :)

Kak Gie ada refer dari agen tu tak?

(Lizz) http://haslizalizz.com/ said...

comel n gebu ni...geram nengok pipi tembam tu...

Zura@Iwan said...

tangan menari2 haihh...

teringat ag..irfan ada ak amik gmbr tidur tgh tongkat dagu..

cute sgt..hehe

~Siti Hajar~ said...

tembamnyer pp, nti nk p gigit2 sikit...kahkahkah

::NureeN:: said...

selambak tu la buat org geram tau hehee

elly nadyra said...

comelllllllnyaaaaa

PADLE said...

alalalaaa chubbynyeeeeeee :)

zety said...

aloloo...tgn tuu tampung pipi pau diee

mamaRIFQY said...

Selambak yang comel tuu kak gie