"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Wednesday, September 11, 2013

Wordless Wednesday | Welcome home babeh...~~

~~ cont. bpantang kat umah sendiri...Day 20

21 comments:

Fiza Rahman said...

Cun babe even tgh berpantang. Nampak langsing ☺☺

Nad MamaZN said...

Cantek as usual :)))

Nad MamaZN said...

Cantek as usual :)))

::NureeN:: said...

hg mmg sama ja preggy n dlm pantang, bdn tetap maintain n cun.. :)
awal hg blk.. aku selagi x ckup 44 ari mmg kat kg lg la hehe

wantie said...

hmm... anak sekolah memang kena berkorban la kan. kalau beza jauh mcm kita ni, gini le kan.. anak sulung mesti protes.

tak sanggup berenggang lelama le tu.

PADLE said...

Kak Gieeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!

Gieyana said...

Fiza

Mak biase2 ha..haa speaking KL ko..:p

Gieyana said...

Nad

Oh jgn puji lebih2..Allah bg pinjam kecap jaa..Alhamdulillah Nad pon comey..:)

Gieyana said...

Nureen

Aq ssh nk naik kebaboom..hope maintain mcm ni ar..:)

Gieyana said...

Wantie

Kannn...idak plan asl mmg aq kt kg smpai abis pntang..lm sgt nureen ponteng rs rugi lak psl nnt cfm dia liat nk g school..

Nnt aq blik lg psl mak nk wt kenduri..:)

Gieyana said...

Adik Padleeeee....lmnya x dgr citerrrrrr...:)

PADLE said...

Mood nak berblogging baru sampai balik lah. Akak sihat? Dah ade baby baru rupanya. Congrats akak! :D

PADLE said...

Mood nak berblogging baru sampai balik lah.hihi
Akak sihat? Dah ade baby baru rupenye. Congrats! :D

PADLE said...

Mood nak berblogging baru sampai balik lah. Akak sihat? Dah ade baby baru rupanya. Congrats akak! :D

PADLE said...

Mood nak berblogging baru sampai balik lah. Akak sihat? Dah ade baby baru rupanya. Congrats akak! :D

Si Matatajam said...

Tetap maintain vogue even tgh berpantang....cantik la

mama lieyna said...

Org dlm pantang masih boleh bergaya..hehe..cun cun..

Lagi separuh, chaiyok2x :-)..tc

syawalsimpsons said...

perghhh vogue ni...best2...tak a rupa org pantang pakai kain sarung..mmg cun ni

el said...

xde mslh kot hg pantang sndiri
lgpun en. hb dah pandai semua kerja2 kan..nureen pun dah besar
aku ritu jenuh gak..sbb gap budak2 tu dekat2..mmg ssh skitlah..hat tu berak...hat ni ngis..hat tu nak susu hahaha..tp alhamdulilah semua tu diharungi ngan kasih sayang ewahhhhhhhhhhhhhhh

elly nadyra said...

yeayyyyyyyyyyyyyyy balik umah sendiri
lagi best kan!

Myra Jay said...

Owh dah ada kat Penang ye kak? Boleh la ada rezeki kita jumpa if tak nyusahkan akak :D