"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Wednesday, October 9, 2013

Wordless Wednesday | Membesar bagai juara

19 comments:

- dieyana - said...

awk ngantuk eh.... ;-))

sejuk comel!

Zura@Iwan said...

hai najlaa...
mbsr bagai Juara dah nie..
ala tomey2..hehe

lieyalatif said...

alolololoh....dah bam2 nie....comel2...sonok nye ade baby ni g...sedap gomol siang mlm kan....

el said...

cam muka sape ek..xnpk lagi ni hehe

wantie said...

mata tu sebiji mcm mata Nureen. Nampak dah wajah Nureen kat wajah dia tu.

eh..kira iras si kakak la jugak kan. Nape dak Aleesya tu tak de pun iras abangnya? ngeee... saja gatai nak tanya..

Nad MamaZN said...

Ada mcm muka nureen ms kecik tak kak? :)

Fiza Rahman said...

Comelnya. Pipi bolat.

elly nadyra said...

wahhhhhhhhhhhh dah semangat badan dia....hasil susu ibu

(Lizz) http://haslizalizz.com/ said...

ololo cutenyer dier geram tengok pipinyer tu..tembams...

Ann Ishak said...

hokalohhhhhh pipi mu, mau ku tarik2 je rasanya :)

Gieyana said...

Dieyana

Sy mmg ngantuk tp angin kus kus menyerang..rini ssh nk tido bb nie..:)

Gieyana said...

Zura@iwan

Hai auntie..a'aa..membesar bgai juara..:)

Gieyana said...

Nad

X nmpk cm kakaknya lg ni..time nureen baya najlaa ni nureen gelap sket. Ala2 anak mami..:)

Gieyana said...

Elly

Alhamdulillah..kuat minum ss ibu nih..:)

mamaRIFQY said...

Memang juara lah ! gebu gebas pp tuu

mama lieyna said...

Alolo..tomei2x.. :-) geram sama bb, tmbh2 gegirl..ngidam nih... :P

Azura Aziz said...

alahai, comeynya dia ;)

attyfir said...

najla comey.. :)

zety said...

comel2 najla sayanggg :) , inshaaallah akhir bln ni kami ke Penang / Sg petani ade wedding family angkat mr apaiku..inshaaAllah blh roger2 heheeh