"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Friday, November 22, 2013

Bertandang ke Seoul Garden, Tapi jiwa terkenangkan...


Assalamualaikum...


Before aku bersalin ritu..aku mmg teringin giler nak makan steamboat. Aku nyaris nak merajuk dan menangis masa g Cameron Highland ritu psl hubby taknak makan! Eh, salahkan hubby lak! Yer la! time preggy kan aku asyik nak melantak jer! Pdhal ms tu baru jer mkn makann yg we all beli kt night market tu! Ngader2..:p

So, lepas turun Cameron tu, aku dan suami terus proceed balik umah mertua..Dan, the next day masa time nak balik ke Penang tue, we all secara berjemaah dgn adik-beradik/kaum-kerabat menerjah Korea nih! opss..Seoul Garden. Ate nak makan steamboat kan..so kat sini pon jadi lah! more variety gitu!

Ni posing ala2 gadia korea. Kalau dpt online shopping kat Zalora Malaysia best nih!
Eventhough laki binik sebelah aq ni posing romantik x hengat..jiwa aq tetap terbayangkan ko jubah muslimah di Zalora! Imagine time ni  sure bertambah cung! Ekekeke

Time ni anureen tgh syok bermain mata dgn pak ndaknyer..kerlass ko Nureen!

 Asia's Biggest Online Fashion. Giler kentang ko! aku mmg admired giler dgn product2 yg dorang jual! Cantik2 siut..ada mcm2 from the top to da bottom. Tak yah susah2 nak queue up dkt mall. Segalanya di hujung jari!

Aku suka giler dgn design baju nih..Selalu jer tgk Lisa Surihani modelkan dkt Insta dier! Cung siut beb!
Design2 yg menawan hati nie ler mmg membuatkan hati tertawan..kalau dpt pakai nie confirm meleleh mamat2 lain tgk nih! ekekeke..:P
Suka tul aku dgn kaler purple nih! seyes cung kan!
Yg ni pon tergoda tul tgknya. Dapat satu best nih!

Tambah lak free shipping nih. Lagi ler senang nak shopping. Tak yah susah2 nak berangkut anak-beranak g Mall gitu. Now uols leh dpt free voucher RM20 kalau nak tau status update dari Zalora macam promotion, new design dan so on!
Weh..lawa siut wedgesnyer! Aq mmg suka tul dgn wedges..nmpak stylo ko! 


See see..sebahagian snapshoot yg aq amik dr web dorang..mmg super awesome wa cakap lu! Aku nakkkkkkkkk!

Tetiba hati yg tgh berangankan Zalora ni memberontak2 nak membeli haa..uols, jom kitaaa!!!


See aku siap sekodeng Zalora dkt sini tau..mana tau dpt terus rembat kaa..:)

Pls hero, ko senyum2 jer buat apa. Mai ler hulur seratus dua buat shopping haa! Kik kik...


Seyess..aq suka bebenor sushi ni! Bila la haii nak terjah sushi..leh juga ber sushi sambil teringatkan Zalora! Tido pon termimpi2 kan Zalora ko!

~ kalau mkn dkt Seoul garden ni, kid doc on Sunday. Tp masa we all terjah ni, ahad jatuh pd public holiday. So Nureennyer portion kena bayar ler. Dh ler mkn ciput jer!

~ uols, jangan lupa terjah butik online Zalora tau! Shopping kat sana teruss k! 

15 comments:

wantie said...

aku kalau shopping pakaian mang tak leh shopping online. hang tak pe la. slim je..

pepaham la kan saiz aku kan..kan..

Rizziela said...

Adoilah..Zalora juga asyiknyer sebut

el said...

pening aku bc n3 hang
sat seoul
sat zalora

zalora tu tuk badan mcm hang oklah
cam aku ni usha je lah nak beli takut kang xmuat hahahaha
selamat bersopin no

attyfir said...

kty pun selalu gak soping ngn zalora.
servis terbaik..order hari ni..sok smpi .
td baru dpt sms dr zalora dpt voucher discount 20%

mama tisya said...

tk pernh lg mkn kt seoul garden tp seoul korea dh smp..hehehe...

::NureeN:: said...

zalora mmmmmm
kwn aku kena tipu wei, tp dia beli on9 yg kena tipu tue..
siap zalora bg xtra voucher lg supaya dia tarik balik n3 yg dia buat kat blog
kwn aku x tarik pon, still publishkan n3 tu..

perghh seoul garden mmg nak terjah ja bebila nih...

wei...mau x tcgnyerr masa depa wat persembahan tue.. tp x leh nak hayati sgt beb pasal emir x mau duduk diam huhuuu

Fiza Rahman said...

SUma cantik2. Tak pernah lagi shopping kat zalora.

(Lizz) http://haslizalizz.com/ said...

Seoul garden tak pernah pi makan lagik kenkawan semua ckp sedap ni tang tak tahan nengok ni..
Kalo masuk website Zalora ni..pening mak hencik tau..semuanyer nak..tetambah ader blause semua cecantik..mood menyoping berkobar2...

Daddy Ziyyad said...

makanan korea ka...jepun ka...semua saya tak lalu nak makan...hahahaha...

masuk zalora tu kena kuat iman tau..kalau tak rabak poket...wakakaka

Aan Apk said...

kunjungan perdana sobat,,,salam blogger

Chekgu Azrine said...

Pnh beli 3x kot brg kt zalora..servis teebaek!

elly nadyra said...

Penangan zalora dah melanda ye happy shopping!

Zura@Iwan said...

seoul garden blm try ag pon..hehe

zalora mmg cantik2 bj dia..haihh..

kalau ada duit2 beribu raban bleh gk smbr..hehe..

lovelywa said...

ni ape kes duk terkenang2 zalora nih gie?? adoiyaii..kot ye pon kasik la beranak dulu..tak nyabor2 ye?? klau beli awal2 bukan bleh pkai pon..bhahah

ALoNa CintamaniszLite said...

semua sesuai ngan gie...tp paling sesuai iza baju kurung harga rm500 tu, hehe..