"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Tuesday, November 19, 2013

Makan2 bersama kengkwn...

Tak ramai sgt pon geng melayu yg kerja kat opis aq nih! Eh aq nmpak skema n pp kembang! Kahhhh...:p

~smlm aq tooks 2 hour to reach home! Traffik jammed yg hectic! Huh!

9 comments:

attyfir said...

mana ada kembang gie..
okeh je tu kakty tgk .

Chekgu Azrine said...

musim cuti sekolah kot ek

el said...

hang tu lagu tu gak
xde kembang xde kurus sgt
maintain cam dulu2..hehe

Daddy Ziyyad said...

majoriti cina ke kat opis tu?

JunAina said...

Semalam mana2 jalan pun jem teruk.

wantie said...

mang jam pun kelmarin, aku tengok ada sign keta rosak kat atas jambatan.

sib bek ku nekmotor sampai umah cam biasa gak la.

mama lieyna said...

Ok la tu, ada jugak gengnya.. :-)
Sweet2 je gambo, mana ada kembang...

ALoNa CintamaniszLite said...

takde laa nampk kembang pun..

Zura@Iwan said...

pp kembang...bdn tk kembang..haha

ak lagi la..staff malay 4org jek..haha.