"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Monday, November 11, 2013

Terima Kasih Nuffnang..

Assalamualaikum...

Asal jer aku nak slow down berblog, cfm tngan ni gatai nk usha nuffnang..pastu tgk amount cam tertanjat haa..dh leh cash out dh ni..tp biarkan dulu ler beranak pinak..:)

Seriusly, mmg lama giler aq tak buka. Berblog kan hanya as hobi kan..Tapi bila tgk rezeki masuk nih...phewww! Suka suka suka! Sapa nak bg duit free kan! Setiap perbuatan kita kan perlu usaha..baru ler ada hasilnya!

Aku tak yah nak hide ler..lgpon bkn byk sgt pon duitnya..boleh la nk belanja family dkt Sakae Sushi or Secret Recepu ker nih! Apapon..Alhamdulillah..

~ leh beli pampers anak nih! 

10 comments:

syawalsimpsons said...

ALHAMDULILLAH REZEKI NI

Myra Jay said...

Alhamdulillah tahniah ye :D

nanakimie said...

alhamdulillah...tahniah kak:)

Chekgu Azrine said...

tahniah!!

wantie said...

bajer ku sekali k.

attyfir said...

Alhamdulillah ..rezeki ye gie.

mamaRIFQY said...

Na dah bzaman xleh cashout. Ada dalam 40++.... Duit free, mmg bestttt

Sidratul Muntaha said...

rejeki rejeki tu

el said...

alhamdulilahhhh..xmo kumpul byk2 ke?

Daddy Ziyyad said...

Lepas beli pampers & minumkat Starbucks tu..:P