"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Friday, November 8, 2013

Untitle...

Assalamualaikum...

Selamat Tahun Baru semua..apa azam tahun baru uols? Sure mcm2 yer...aku?
Cuba utk jd insan yg lebih baik dari semalam...
Alhamdulillah Allah hadirkan insan2 yg baik dalam hidup aq..especially suami. Dulu aku hanya ada anak. Now dh ada anak2....

Being a super ummi to da two kids mmg sesuatu yg sgt aq banggakan..i can describe how the feeling but terima kasih Allah bg peluang indah nie..

Few days back yg sgt turf dgn dugaan2 kesihatan...kehidupan...

Got so many things to share here but of coz now terpaksa di sunting terlebih dahulu psl tak penting nk kongsi kot....
Blogging now tak sama mcm dulu..dulu aq meet more fun and friend but now kengkwn yg sama batch dulu pon byk yg dh stop blogging..tak per if aq tak aktif blogging, you all may able to ctc me via facebook or instagram..i still there insyaAllah..

Alhamdulillah..Allah bg pinjam both of them... =.=

Setiap hari aq keluar umah aq sentiasa mendoakan agar anak2 aq sentiasa dlm lindungan  Allah...

Last but not least..thanks peep fr always visiting me here athough sometime aq x jejak pon blog uols but uols tetap dtg sini. Aq tak jejak bkn psl aq x suka bw..tapi aq x der masa..but i always read ur comment taw! 

Till then, take care!

11 comments:

wantie said...

aku ada satu azam yang sangat sangat besar utk tahun ni. dan azam aku tu perlukan pengorbanan. weih... bunyi mcm gerun kan..


tak jadi lagi tak bani nak share

Gieyana said...

Wantie

Woww..gerun2 aq dgr..ekekeke
Apapon moga berjaya..:)

PinKy MoMMa said...

i will always sayang you ummi..even tak pernah jumpa skali pun di alam reality..jangan ssh hati sangat ok..kesihatan kamu kena jaga..doa banyak2..

sntiasa pinjamkan bahuku utk mu..ewaaahhh hugss kamu fren ;)

Gieyana said...

Pinky momma

Me too...tht why i pon x sgka dpt share apa yg me rs di hati..my life...pdhl klau dkt org lain mmg ssh nk kongsi taw..hugs u too my fren..:)

mama lieyna said...

Betul.. dh ramai geng blogger dedulu dh tak aktif.. :(

Alololo.. sweetnye..nmpk sgt kakak yg baik..

Zura@Iwan said...

sedih je ak dgr entry hg nie..

apa2 pon ak doakan semoga semuanya berjalan lancar k...

tak per...tak blogging pon, kawan reality masih ada kan..kan...no worries ak kan ada...hikss...

(Lizz) http://haslizalizz.com/ said...

Selamat tahun baru...Suka tgk nureen n adiknyer tu comey sangat...banyak2kan bersabar yer..

Aju Mohit said...

nmpknya baby selesa dalam pelukan kakak ;)

anamizu said...

sy pon ada 1 niat besar utk next year.. mudah2an dipermudahkan utk mencapainya hehe

Sidratul Muntaha said...

alololo
comelnya nureen dgn nasuha
ehehe

mummy_ayu said...

so sweet....sisters.. :-)