"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Wednesday, November 20, 2013

Wordless Wednesday | Hasil Ternakan..erkkk!

Not only wordless..but speechles..hasil pumping yesterday yg dramatically increases! Tacing wooo! :p

23 comments:

el said...

mmg sgt2 tacing bila kita bf ni
mmg lain perasaan bila bf ni
one of the reason y i jd mcm ni skun hahahahaha

teringat dulu2..penuh fridge ternakan susu tuk alana..smpai my sil igt air kacang soya apadaaaaaa :)

syawalsimpsons said...

tahniah..jemah pon touching tgk susu banyak

Fiza Rahman said...

Wah...banyak tu. Tahniah.

wantie said...

well done dear. pengalaman yang tak boleh nak digambarkan. Nikmat yang sangat sangat ohsem.. lebih indah dari kata kata..

ni nak gitau pangai dak Aleesya sekarang ni. kalau dia menyusu, dia nyonyot banyak banyak. ps tu main komor komor baru telan. apa pangai la budak sekor tu.

kalau minum susu botol tak buat cam tu pong..

huh.. lagi 2 bulan aku kena force her tu stop!

ALoNa CintamaniszLite said...

wah...gigih memerah, ye...hihi.
alhamdulillah, rezeki najlaa..

Zura@Iwan said...

alhamdulillah..

seronoknya tgk hasil ternakan hg..

ak dulu masa berkesempatan bf, ada gk tersimpan stok..iwan boleh buat lawak, eh ni soya ke..haha. siap label lagi tu..kan terminum jenuh..tp dh taw botol susu tu..tk kan nk minum kan..haha

*∽ IZAN ∽* said...

wallla terbaekkk Gie...!!! aku mengerti 'the wonderful feeling' tuuuuu!!!

Gieyana said...

Izan

Seyess sebak giler beb bila tgk hasilnya after pump..mmg x dpt nk gambarkan dgn kata2..:)

Gieyana said...

El

Betui kan..mmg tacing giler thp baban woo..pasni turn hg lg joint da team noh..
Aq ritu x dan nk wt stok byk2 weh psl demam..nw back on track insyaallah..:)

Gieyana said...

Sue

Thank u babeh..seyes tacing tahap gaban kan..:)

Gieyana said...

Fiza

Tq babeh..sm2 kita support bf..:)

@e_da said...

seronok sgt tgk hasil kan.. puas hati rasa bila baby minum

lieyalatif said...

alhamdulillah...terus kan semangat bf baby yeak gie...alahai rindu plak mase bf dayyan tu...4 kali pam kat opis mase tuh....

mrs Fiza said...

sehari punya ke tu? syabas! rezeki utk najlaa

zety said...

rinduu rinduu rinduuuu nk buat bekalan.hahaha

Gieyana said...

Mrs Fiza

a'aa...sehari pump tolakmyg side kiri skali tu jer...:-)

Yanti Isa said...

bestnya ... akak tak pernah merasa buat bekalan macam ni .

mama lieyna said...

Wow..meriah hasil tenusu... syabas! :-)

Chekgu Azrine said...

Teruskan perjuangan ye sis

(Lizz) http://haslizalizz.com/ said...

waa banyak tu...kalo dapat banyak gini hari2 happykan bertambah tembam baby najla nanti ni..

::NureeN:: said...

ooo ingat yg semlm masa hg ckp sakit x pump dr tgh ari kan :)
sronok tgk bila stock utk anak2 byk...

elly nadyra said...

Best! Mmg x sangka bila tgk hasil. Berpuluh2 botol boleh stock. Rindunya masa2 gitu.

Z@i Z@mR33 said...

syoknya byk susu...kami susu x byk sgt...cukup2 bajet ja pon dgn dak bambam kami yg kuat nyusu...hahaha..pam pon dpt ciput ja...xdan nk simpan