"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Wednesday, November 27, 2013

Wordless Wednesday : Luasnya Nganga...:P


Story pasal ni..Later la yer! :P

9 comments:

Chekgu Azrine said...

Sweet!!!

PADLE said...

alolooooo comelnyeeee

wantie said...

ish..umi ni, orang tengah concentrate ni jgn ar kaco....

kalau dpt tengok gambar closed uo mesti lagi sweet wajah Nureen ni kan.

::NureeN:: said...

amboi... mahai oooo.....
gambo nureen berlakon jd buaya tue aku x dan snap pon, emir wat hal hehe ;)

Aefa Aerisya said...

hhi comel je dorg ni :)

Zura@Iwan said...

depa nyanyi lagu apa ni? ke baca doa?

cepat la update ummi weh..hehe

(Lizz) http://haslizalizz.com/ said...

Ala tak sabar nak ngk nureen buat persembahan apa la tu...

mama lieyna said...

Hehe... :-)

Seri Selaseh said...

seronoknye. Pengalaman yg susah nak dapat tu. Zaman dulu2 takde pon tadika sampai suruh buat persembahan camni. Dulu simple je. Pegi pagi balik tengahari.