"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Tuesday, December 10, 2013

Blouse super dupper cung untuk di jual! =.=


Assalamualaikum...

Tumpang advertisement kat sini...
Tak pernah pakai lagi ni..brand new item!
Nak jusl murah3 jer..

Owner nak jual psl owner dh kebaboom membina bdn dgn jayanya..tersangkut dkt dada daa..:p

Free size. Sorry kengkwn yg XL waa tarak dpt nk tulun!

Sesuai dipakai dgn pant, skirt and uols akan nmpak gorjes skali!

Pls grab now psl only have ONE!

Interested may wassap/sms :019-4412199.

Wechat @gieyana.

5 comments:

Ieda Zakaria said...

cunggg beb blouse ni...:-)

wantie said...

aku ni bukan XL dah dah kira bapak XL dah wei.. muahahaha...

kalau bab baju ni aku suka je gi test sendiri. sebab kekadnag yg free size tu pun belun tentu free size utk aku. maklumlah badan potongan model a.k.a miss world.

ups.. kalau rasa aku tengah perasan kejap. layan pi la perasan aku ni. rak rugi pong..hiksss

Zura@Iwan said...

uitt..
hg tolong promote noh kt ieda..hikss
ak berkenan gak..
tp ida kata jarang blouse yg luar tu..
lawa gk blouse dia..

lieyalatif said...

cun gile!!! kaler tu sweet gie....

QasehnyaRania said...

Cntik la