"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Friday, December 13, 2013

Memang sempoi la Nureen Najwa! kah kah...


Kah Kah..time ni mmg dorang gelak guling2..ms aku flashback gambar ni po tak tertahan nk tergelak! sabar jer dgn gadget2 nih! haizz!

Lokasi : Danga Bay, Johor Bahru.

12 comments:

wantie said...

hahaha.... gambar ke dua tu dah mcm operation hidung yang tak berjaya je...

lawaksssss ok.

(Lizz) http://haslizalizz.com/ said...

haha...nureen2..await jadi macam tu sekali...
suka nengok gigi nureen cantik...

Zura@Iwan said...

ak iwan pon ada buat apps ni kt tab..
tp dia style buat muka taruk jggut lah...mcm2...ak nengok pon lawak...sabar aje lah..

nureen gelak berdekah2..

Chekgu Azrine said...

Kelakar..hahaha

JaSSNaNi said...

Gaghet skrg memang leh edit jadi macam macam kan.. Hahhhhhahaaaha kelakar.

NinaAz said...

Pic first tu kalakooo. Hehee

mama lieyna said...

Adoooi... takut pulak nengok muka yg first tu...ala zombie tu dah....ngee.. :P

Mama Zharfan said...

lol ;) hehheh mcm2 boleh edit pic dgn macam2 gajet ;)

elly nadyra said...

kah kah kah
lawak la plak idong nureen

lieyalatif said...

hahaahah scary aku tgk gie oiii...damia pun suke buat gini...ape ntah name app tu kat ipad....si dayyan plak penakot....

::NureeN:: said...

kahkahkahhhh......
seb bek anset aku x leh mcm tu... klau tak aku pon guling2 skali

QasehnyaRania said...

yg first tu nmapk kelakar la kak. hihi