"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Tuesday, December 10, 2013

Outing sesama jer haa!


Seyes syok cuci mata n pokey dkt sini..baby tights each cuma $15 jer..kalau romper below $39.90.
cardigan baby cuma $29.90. tak sama mcm gap yg sgt mahal! x worth kalau beli baju yg mahal sgt..kalau sale ok ar.. =.=







last skali..jom kita balik!..


Lokasi : Paragon Mall, Gurney jer..

13 comments:

el said...

hang x pi HM kt IAvenue..ahad lepas diorg buat opening..for early 100ppl dpt gift voucher 200 pas2 lau beli dpt lagi gift 100..aku mmg x g lah..xlarat hahahaha

Chekgu Azrine said...

kalau sopink baju untuk girls memang best tau gie..dulu masa anak girls i masih kecik sakan beli baju derang..ahahaha..skang ada mamat bujang ni takde la menggila sangat

Gieyana said...

El

Owh sowi aku mmg x kan g lalau mk bersesak2 weh..aq lebih sanggup byr then..hahaha..nnt aq terjah kt 1st avenue lak..bj dier mutah kit dr uniqlo..:)

Gieyana said...

El

Apsal aq asyik typo error..ekeke

lieyalatif said...

abmoi anak dare kecik...kecik2 dah jalan yeak....dah outing2 yeak....senang kan gie ajar outing awal2...tak le tekejut tgk situasi org ramai2 nieh....

dah due 'henbeg' gie heheheeh

wantie said...

aku gak yg duduk rumah. ngadap dinding umah. nyamfah ai. jeles tengok si najlaa tu pun bebas je jelajah shopping complex

Fiza Rahman said...

Cute nya najlaa jelir lidah ☺☺

Tak pernah lagi masuk H&M.

Zura@Iwan said...

hg dh byk kali terjah paragon..
ak blm penah smpi pon..haha..

one day inshaAllah..
gi cuci2 mata jek..haha

shark said...

H&M ada kat paragon mall?
tak tahu pun ;p hehe

Aju Mohit said...

wah bestnya shopping utk si tecit tu, jeles tgk gieyana dah kurus ;)

(Lizz) http://haslizalizz.com/ said...

Nanti boleh pi shopping h&m m kat penang pulak...suka nengok baby najla tu tembam pipinyer tu...geramms

Ieda Zakaria said...

wahhh...semgat ha nureen nolak adik dia ha...najlaa syok eh dok lam car baru...

ALoNa CintamaniszLite said...

sedang membayangkan nureen dan najlaa bila besar....dh jadi anak gadis...hehe..