"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Wednesday, December 18, 2013

Wordless Wednesday | 'Ala Comey2!'


Feeling great to have them in my life.. =.=

12 comments:

syawalsimpsons said...

macam2 gaya muka si kakak nureen ni kan

Nad MamaZN said...

Mcm comel jek
Mcm cute jek

Tp mmg comel pun!!! :)

Zura@Iwan said...

ala tomey2...

najlaa dh nk mkn itu bantal..hikss

alhamdulillah..anugerah yg terindah kan...

~Siti Hajar~ said...

muka sorg iras ko, sorg iras hubby ko, bila la aku dpt gomol Najla nih...

Chekgu Azrine said...

Sweet gegirls!!

(Lizz) http://haslizalizz.com/ said...

kemain ceria lagi kakak nureen ni...tolong umie jaga adik yer...sweet sangat nengok dedua ni..

wantie said...

aksi si najla peluk bantal tu sangat sangat cute tau,

pic Nureen yang last tu la comey 2

Eyriqazz said...

Macam comel je....

Macam cantik je..

Ke mana tumpahnya kuah kalau tak ke nasi kan?

*∽ IZAN ∽* said...

sweet sweet sungguh 2 beradik nii... paling riang si Nureen sebab dah ada gengg!

Z@i Z@mR33 said...

tomeynya najlaa pkai topi =)

QasehnyaRania said...

dua dua penyeri hidup akak kan.
alhamdulillah. semoga nureen dan najla membesar sbgai anak yg solehah aamiin

Fiza Rahman said...

So sweet kakak ngan adik. Bolat pipi najlaa.