"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Friday, January 3, 2014

BOH Tea Centre Sungai Palas, Cameron Highlands













#Throwback..

~ Tggu beberapa tahun akan datang baru g lg kot..:P

15 comments:

shark said...

look hot walopun time ngandung hehe :)

Gieyana said...

Shark

Sgtlah hot di tpt sejuk..kekekle..:p

Chekgu Azrine said...

what a sweet moments n pictures..

Myra Jay said...

Ingatkan bawak Najlaa jenjalan dah :)

Gieyana said...

MJ

Bw ms preggy dulu..nnt bebila bw len..:)

syawalsimpsons said...

teringin nak sampai kat boh ni walaupun tak dapat..sayang betoi

Dalia Hajar said...

Da 2 thn aku xjejak CH, tingin aku nk terjah tp my hubby xmo, last km terjah sana dia kata lg 4 thn kita mai blk...huhu

skrg da byk benda br, ada lavender garden tuh kan, teringin wei aku nk p...huhu

wantie said...

dah ada sign "No Parking Here" yang hang pa pi parking lepak bagai kat situ wat pe...hahahaha...


sweet la..

::NureeN:: said...

haha lawak tgk laki hg..
ambik gambo org smpi g2 skali hehhee
janji cun kan :P
aku pon dok ajak laki aku p...
tp dia dok x mau p sbb keta dia x ok lg huu

Zura@Iwan said...

tea boh sg palas ni...
nk rabat mmg semput..hahaha...

tingt ak dl masa pregnant gk
rabat naik sini..haha...

lama tk gi cuti2 CH..tk taw la bila nk pegi plak..

Nad MamaZN said...

Kak g..!
Hot gitewww' :)

Kak g, tu akak pakai cardigan ek? Beli katne? Nice la...

Ann Ishak said...

dah lama tak pegi CH ni

Ann Ishak said...

dah lama tak pegi CH ni

ch@ said...

suka dgn kakGie ni, sentiasa anggun dan cantik je. tak kira masa. suka...

ALoNa CintamaniszLite said...

dasat tul keje munir..tolong amek gambo pun beriya dia cari sudut menarik..huhu..

patut ler dpt kat nureen....pandai amek gambo...cantek lak tu..