"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Tuesday, January 7, 2014

---> Outing new year kekdahnyer..













Part yg tak boleh blah...bila anak dara ni request nak payung & berpayung dalam shopping complex! erk...:P

Outing tahun baru..
Chili's Restaurant..
Gurney Plaza, Penang.

18 comments:

shark said...

nak bergaya tidak harus mengira tempat kan nureen..kuang kuang kuang hahaha :)

Gieyana said...

Shark

Kah kah..sabar jer anak dara wq..tu x kira package dia berbasikal kecik dlm mall lg tu..:)

wantie said...

sedap tengok brokoli tu. feel fresh tau..

hahaha... bergaya sehabis mungkin . betul tak Nureen.

ish.. apa kena mengena chili ngan entry ni. hang makan cili ka

Gieyana said...

Wantie

Aq sukaa...hg pong kan!

Sabar ja nureen haa! Ekeke

Nm tpt ni chili's..ja aq tulis location..:)

Nad MamaZN said...

Brokoli tu nmpk yummy!
Haha sayo tu plak yg nmpk dulu ye :p
Double N yg sgt cute!

el said...

suka tgk muka najlaa
ada sesuatu kat muka dia
hehehe

Chekgu Azrine said...

Sedapnya tgok foods pepagi ni..wuwu

Gieyana said...

El

Ada..ada.. Kesan gigitan nyamuk haa...kik kik

::NureeN:: said...

nureen mau pakai baju mcm tue... klau elly jgn harap la.. tok dia beli smpi kecik dh baju tu dia x mo pakai...
G, comel per berpayung dlm mall hehee...
teringin nak nk terjah chili's ni tp laki aku mcm ragu2 plak huhu

Gieyana said...

Nureen

Kwn aq yg bg ni..east india kot rsnya bj ni.. Nmpk lebih sopan kan..:)

Mmg x der halal cert psl jual beer nih. Sm mcm hotel kn..x der halal cert psl jual beer n wine. Tp food dia halal. Klau dh was2 x leh g laa..ni pon kali terakhir kot g sini..

Gieyana said...

Chekgu azrine

Tu ar kn..yummy!

Gieyana said...

Nad

Adess..lapar la plak tau! Kik kik...
Tq auntie..:)

JaSSNaNi said...

Dik... 1st skali tahniah.. sbb akak baru nampak baby boy comel tu..
lama akak tak boleh BW sebenarnya..

pasal laksa, NO NO NO.. takleh makan sbb adik baru lagi.. 4 bulan tu sejuk sangat lagi kalau nak makan.. kalau teringin sangat.. just rasa kuah laksa tu sesudu.. org kata buat ubat je la.. ubat rindu.. akak pun jenuh nak tahan tau.. and last dapat gak.. selepas genap setahun tu.. hahaha.. dlm umah perintah tak buat laksa setahun tau.. hahahahhaha takot mama teringin.. tapi ok gak lah.. tak buat laksa tapi asben ngan anak makan laksa beli punya.. so akak tak nak kalau beli.. :) heheheheh.. org kata sbb laksa ni masak 2 kali.. kuahnya pun sama.. sbb ikan kena rebus dulu.. then baru amik isi buat kuah.. so dah total 2 kali masak.. sama ngan laksa nya.. dah penah kena masak sblm packing kat kilang.. and kita balik rumah masak lagi sampai lembut.. hmmmm so dah 2 kali.. jadi nya tak leh makan makanan 2 kali masak.. tu yg mil explainkan.. entah la kot2 ada lain yg tersirat kan.. heheheheh

Gieyana said...

Kak Jass

Bb girl ni..nmpk cam boboi psl rambut x dak..kahhhh

Tu la. Dgr org ckp cmtu gak tp kakak kita ckp klau laksa buat sendiri leh mkn..mcm2 org ckp kn..:)

Zura@Iwan said...

tak yah ckp byk..
tempek gmbr dh paham..
tajuk pon dh paham..kahh!

nice picture uols..
i likee....

mcm2 ragam ank2 kita kan..
sabar je kan..

ALoNa CintamaniszLite said...

'sentuh dlm' jer tgk gambar korang ngan anak2...hehe..

Err...pipi abah nureen & najlaa tu dh tembam pulak ke?? nak lawan najlaa?? huhu..

(Lizz) http://haslizalizz.com/ said...

Suka tgk gambi gie ngan anak2 comey tau...amboi bestnya makan u.... lapo nengok makanan sedap2 ni tau...kemain lg nureen tu berpayung dlm shopping complex lg tuh hehe

MYA EL QAYREENA AZRYAN said...

bila lagi yanty nak sampi penang...huhuhuuu yg penting nureen mmg cute suke hati die...ahahaha