"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Tuesday, January 21, 2014

Trip for Beginning 2014 : Da Intro...









~ More pictures & story : Coming soon...
Lokasi : as usual awal tahun > Kuala Lumpur jer..last year jer x p..:P


13 comments:

Chekgu Azrine said...

Syioknya

lieyalatif said...

semua pic mmg super duper cantik!!!

alahai budak montok tu...geram lieya tgk hah....kemain pandai aksi depan camera...abis laa kakak nureen dah ade pesaing ekekeekekek

el said...

seyes iol suka tgk gambar2 ni
yg x leh bla uols tgh bergambar tu najla sibuk nak meniarap heheh cute bangat sih...

Zura@Iwan said...

mcm ada aksi ak satu family gk..posing atas katil kt bilik hotel..haha..

weh..sian najlaa..gigih tongoh muka kt katil...haha..lama2 pandai dh dia meniarap nanti..

semua gmbr cantik..sbb ada nureen n najlaa..kahhh!

Gieyana said...

Chekgu Azrine

:) nureen yg lebey enjoy..

syawalsimpsons said...

serius jemah jeles...jemah nak jalan2 kl pon pemalas..kakakakak..tp gamba mmg terbaik rrrr

Myra Jay said...

Bestnyer da start CCM, Myra je belum panaskan enjin, ari tu anniversary nak ke CH, tapi tertangguh jap.. tp mayb next month :)

wantie said...

gambar munir, Nureen ngan Najla tu.. tengok kat pipi dorang. hok aloh sama la pulak...

noce picture...wish you happy familly and together till jannah k.

shark said...

awat tak mai singgah umah cek..:P

PinKy MoMMa said...

nureen pndai amik gbr..tak sabar nk jmpa lg nnt..thanx tau ummi dtg kl jmpa kita hehehe seronokkkk ;)

Nad MamaZN said...

Sedey xdpt jmpe akk =(

Ank2 xsehat uwaaa

Azura Aziz said...

salah satu sebab kenapa suka ke blog Gieyana sbb gambar cantik2 ;)

attyfir said...

besh..gambar cantek2..