"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Thursday, January 9, 2014

Ummi...Nureen nak!


Pengaruh rakan betul lah! Tp cute jer bila dia type perkataan! Ekekeke


15 comments:

el said...

ni baru mtk beg
esok2 nak bekas ayaq barbie
bekas mkn barbie
semua barbie..hehe
mtklah nureen..nti ummi belikan..takdakhal hehe

anak aku yg kecik tu pun suka barbie
dia sebut abieee hehehe

Sidratul Muntaha said...

samalah kak gie
adi..
sebulan sekali mesti nk tuakr itu
tuakr ini
owh anak dara ku!

Nad MamaZN said...

Wah pinky2 la nureen! :)
Cute! Pandai nureen ;)

lovelywa said...

amboihh, dah pandai taip kat hp ye..siap laa pasni..nak ape2 anto msg je..kikiki

Zura@Iwan said...

haizz...
biasa la tu..
pgaruh rakan..haha
tk per nnti abah beli kt tesco..hikss

mcm hg duk chat ngan munir je ha..sbb gmbr munir tu..kahhh

Gieyana said...

Zura@iwan

Patut la smlm dok ckp nk roda tiga..aq igt apa! Ekekke

Ni nureen guna haet abah dia ni time munir g solat..klauvtgk da titik2 tu mmg nureen..haha

syawalsimpsons said...

pandai dier pujuk umi dier tau

MYA EL QAYREENA AZRYAN said...

nuren...acik nak ajar ni...request lagi tau yang besh2...beso kat umi awk...conpom die bg nyeeeee...

MYA EL QAYREENA AZRYAN said...

nuren...acik nak ajar ni...request lagi tau yang besh2...beso kat umi awk...conpom die bg nyeeeee...

wantie said...

alahai anak perempuan kan.. cute je mintak pun. baru sekolah bape hari dah tukar beg. sabo je ko Nureen..

hahaha...setiap word ada titik. tak pe nanti dah lelama sekolah makin bijak le..

Gieyana said...

Wantie

Aq x beli beg baru kt dia pon beb. Pkai yg lm jer. Lgpon yg lm beli last year ja..tp biasa la budak2 pkai cpt kotor kn..mmg da jnji nk beli time besday. Ni dh x sabar2 nk beg dh haa..ritu nk transformer but now..sudaa tukaaaa..kik kik

lieyalatif said...

aduh...mmg gini la gie...tgk kawan pakai tu die pun nak...tgk kawan pakai yg ni die pun nak heeheheh...mmg pengaruh kawan2 sokmo nieh...

Chekgu Azrine said...

Hamboi!!ni ikut perangai sapa nih..hehe..

Alyyani Anuar said...

wah nureen... pakai hp dah ke beb? kemain ceerdik dia. comel je. hehehe..

Rizziela said...

Cakap kat Ibu tapi abah yang kena beli :D