"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Wednesday, January 15, 2014

Wordless wednesday : Craft!

dpt tender ni klau relative kawin n btunang! Haizz!

Erkkk! Mcm no wordless jer! :p

10 comments:

Nad MamaZN said...

Wah!
Kreatif ek akak :)

el said...

simple n cantik
pandai hang gubah2 ni ek
ada plak time hehe
nasib aku dah kawin lau x suh hang je buatkan..free kut ekeke kbai

Fiza Rahman said...

Rajinnya.

Gieyana said...

El

X da ms actually..buat weekend n time bb tido smbil dbntu oleh pengacau cilik..boleh ja nk suh buat..bg duit beli brg ja haa..ekeke

Gieyana said...

Nad

Akak suka bab deco nih..kik kik

Zura@Iwan said...

kreatif n minat ok jek
kalau srh ak yg tk kreatif nih..tk seni kot..
hg mmg dr dl ag..masa bujang ritu duk buat sdiri masa nk kawin kan..haha..
teringat kisah lama daaa

wantie said...

hahaha..part jadi bidan terjun time cenggini memang seluloi...

lawa aih..

(Lizz) http://haslizalizz.com/ said...

kreatip....sweet sangat bunga2 tuh iloike...saya pun suka gak bab mereka-reka nih...bila dah siap puas hati kan,,,

lieyalatif said...

kreatif dan cantik gie....gubahan yg moden...lieya suke yg mcm nieh...

Ieda Zakaria said...

Dan hang nohh!!!..kalu aku siap buat ngan mulut sama..bertempik..sbb ada budak kacau si MM tu opkoss...hahhaa

btw..cantik..& kretip..pandai hg nohh!!! :)