"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Friday, February 21, 2014

Another year ahead...Thank you Allah..

Belated...

Thank you suami...

This is my precious 'Gift" I ever had...Alhamdulillah..

12 comments:

Zura@Iwan said...

alhamdulillah...
semoga sentiasa dirahmati Allah

ak suka lelaki tulisan cantik
same like Iwan...hehe..

mkn cake dh ke?jom kita celeb bday feb ..hehe, hg banje ak..ak banje hg..oke?

el said...

dpt adiah ape for besday kali ni
jam dinding ke ahaks
hb uols!!

::NureeN:: said...

aminnn....
lov nureen najlaaa :)

Chekgu Azrine said...

Happy birthday gee!!!

shark said...

hepy besday..
semoga panjang umo murah rexeki dan diberkati oleh-Nya :)

adarnadzmie said...

heppi besday... moga bahagia bersama famili tersayang...

wantie said...


dah wish kat pehbook. nak wish gak lagi sekali kat sini.


"May your birthday and every day be filled with the full of happiness .

Dee said...

happy belated birthday sis..ya allah..geramnya ngan baby you....comel betul...

Liza Razak said...

happy birthday sis...semoga panjang umur dan murah rezeki :)

(Lizz) http://haslizalizz.com/ said...

Happy birthday gee...moga panjang umur..murah rezeki..dan sentiasa ceria sokmo bersama hubby n anak2 yang super cute...

Liza Razak said...

happy birthday sis...lama tak jenguk sini..riindu pulak :)

Nana said...

manis nye senyuman adik tu