"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Monday, February 3, 2014

Dato' vs Datin..erkkk! :P


Kah kah...:P

Kota Bahru, Kelantan.

10 comments:

Chekgu Azrine said...

Comel kamu dua org..

Yanti Isa said...

aga gaya .. cuma bag tu kena tukaq ke beg jinjing , baru macam datin betul.

Nad MamaZN said...

gaya dah ada tu kak :)

anamizu said...

wahwah kemain lg dato' & datin ni g shopping lettew kat klate =P

Zura@Iwan said...

weh..

boleh jadi datuk dengan nenek dah tu...kahhhh!

Fiza Rahman said...

Sweet couple. Mana tau dpt title tu nanti ☺

Gieyana said...

Zuraiwan

Kah kah..hg tunggu nureen kawin n beranak dulu br aq dpt title tu! Ekeke

wantie said...

Hikssss....berangan tu wajib.

(Lizz) http://haslizalizz.com/ said...

Dato & Datin Yang segak bergaya gitu...borong Batik yek...bestnyer...kat sana murah2 n lelawo kan...

ALoNa CintamaniszLite said...

amboi munir siap menggayakan tu...jadi beli la ye??