"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Thursday, February 13, 2014

Kuala Lumpur's trip for beginning 2014

Sambungan dari entry SINI dan SINI..

Enjoy da pictures yaa! 





















Alhamdulillah... ^_^

21 comments:

syawalsimpsons said...

best jalan2 Kl ni...

NM03 said...

jap jap jap... ok ok.... kita tekesima!!!

disebabkan dah lama tak singgah sini, kita tekejut!

Allah.... dah ada baby baru???? Ya Allah, sumpah kiut. kena skodeng balik ni yang lepas2... ok ok, nama sape ni???

oooo najlaa nasuha.... kamu amat comei....

Myra Jay said...

Nice picture kak.. sweet moment ;D

lieyalatif said...

amboi2 najlaa kemain lagi yeak...kecik2 dah berjalan sakan hah...tgk gaye mcm behave jek najlaa ni yea gie...senang gitu nak bawak berjalan.....

Chekgu Azrine said...

Minat tgok org pkai palazo..tp xreti nk pkai..gee pkai lawa..

Ieda Zakaria said...

Gambaq xclusif ada tu.."NENEN"..hihihi

Zura@Iwan said...

tomey sggh najlaa nie...

tingin ak nk gi KL gak..
tp tk kesampaian lg..
moga ada rezeki..
inshaAllah..

wantie said...

alhamdulillah.,...

pict 2nd last tu, cantik.. cuma pict Nureen tu mcm tak menjadi..

tapi nampak sangat cute de kome .Najla lagi la kan. nak curik bawak balik boleh?

Gieyana said...

Ieda

Kah kah..tipu jer tu beb psl najlaa minum via botol. Tetiba time munir shoot dia nk tarik tudung aq cam menenen kekdahnya..)

Nad MamaZN said...

Ooo gitu kesahnya.. Ingatkan tgh nenen gak :)
sume gmbr cun cun
Sukaa

lovelywa said...

yg sorang ikut muka ayah, hat sorang lg ikot muka mak..seri dah tuh..hehe

Gieyana said...

Syawalsimpsons

Duit pon best gak keluar dak..ekekek

el said...

iols rs sure suar ijo tu uols pya fevret..acapkali npk uols pakai suar tu hehehe..selesa kut pakai ek

alahhh iols xjpa2 pun najlaa..lau jpa iols nak buli dia hahahaha

mamaarifakeem said...

Cantekkkk!:-)
Best jln2 kl ye..

Nana said...

amboi sonoknye dia..
nureen mandi kolam tak?

::NureeN:: said...

aku p kl gak tp x meronda pon juz stay kat kl sentral sbb juz nak try naik ets hehee

(Lizz) http://haslizalizz.com/ said...

Waa bestnyer...tetibe nengok gee pi jenjalan kl cam best..nanti nak wat trip gini gak la..suka nengok gee pakai palazzo lawo...cam biasa family ceria bergambo...sweet sangat...

zety said...

happy family...:D

elly nadyra said...

syok tgk moment dlm gambar2 ko gie!
happy family!

QasehnyaRania said...

dtg kl naik lrt mmg menyenangkan. dri nk ken harung jem. hihi

ALoNa CintamaniszLite said...

best laa...mcm tgk story book..