"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Monday, February 10, 2014

Asyik!

Listen to lullaby song via U-tube.. >_<

11 comments:

Nad MamaZN said...

Cewah, pandai dh dia =)

Dee said...

kecik2 dah layan utube eh..

mamaarifakeem said...

Baby zaman sekarang... :-)..hehe..cute

wantie said...

ececey... kusyuk la dia nonton.. nak tengok jugak boleh?

lieyalatif said...

amboi2 najlaa comey2...kemain lagi layan tipon yeak...kecik2 dah celik gajet ni heheheeheh....

pipi tu tolong jgn labuh sgt...aunty ya geram nak geget2 kang!!!

el said...

sok2 ni boleh dah nak touch2 skrin tu haa hahaha

Zura@Iwan said...

smpi keluar air liur hg asyik layan U-tube..hehe

asyik2 najlaa...kekeke..

Nad MamaZN said...

Ps:
Kak g dr penang ye aritu? Tu yg rasa kematu vontot kot, hehe
Sama mcm kami dr kl gi klantan lalu gua musang
10 jam!

Tp klu transit kat gerik then esok pg gerak ke kb dr gerik mmg 2 jam je perjalanan (in shaa Allah) =)

CikLily Putih said...

comelnye dia la..

Nana said...

siap pakej buih seketui tp mulut heheh comeiii

QasehnyaRania said...

pndainya dia :-)