"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Tuesday, February 25, 2014

Trip to Kelantan 2014 : Holaaa!


Trip kali ni kita berdondang sayang serta beramas-mesra dgn sanak sedara belah suami...
Memang meriah psl siap ada package picnic beramai2 tp sorry x der pon bergambar ramai2..
InsyaAllah next trip aku bergambar haa...:P











Kat sini aku suka giler eskrem potong yg da makcik tu jual..ala, macam zaman sekolah dedulu bila da pakcik mai jual dkt majlis2 kawin tue..tp yg ni special sket..sedap sgt n singgit jer reganya kalau x silap..



Tak banyak sangat gambar pon yg sempat di rakamkan...trip...Mood bergambar pon kureng...cam biasa, Acik ikut skali...
InsyaAllah nanti nak pergi lagi & maybe ke Terengganu juga...
Overall mmg best!

9 comments:

el said...

jarang npk uols pakai spek..npk lain
ntah bila lak weols nak pi jejak kelantan
ritu pi pun xdan nak jalan merata
smpat jalan kat wakaf cheyah je hehe

Chekgu Azrine said...

lama xg belah pantai timur

Nad MamaZN said...

Seronok nya p reramai camni

::NureeN:: said...

pwerghhh....
borong sakan hg G
bestkan shopping sana...

ni memalam pakai baju kurung, g nuri ker? hehhee

wantie said...

lama nau aku tak terjah kelantan. windu lak...

(Lizz) http://haslizalizz.com/ said...

gie... lizz nak gi kelantan minggu depan..ader kenduri..tak sabo rasernyer nak pi sana memang kat sana makan2 best aiskim potong memang sodap sangat...

syawalsimpsons said...

jalan sakan noo

sal ya said...

last pergi kelantan pun sebab ada rombongan time belajar dulu. kena hadiri seminar pelancongan.

Zura@Iwan said...

nnti gi kelate ag beli kopok kt ak plak..hehe..

knuri kawin bln 6 ni plak ke? hehe