"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Wednesday, February 26, 2014

Wordless Wednesday : Giginya ada DUA!


16 comments:

el said...

nape tu?
ummi rilek je
najlaa merengek
tu xmo dukung nak lepas kut ek hehehe
omey ngat aihhh

Chekgu Azrine said...

sweet je nampak gigi tuh

Fiza Rahman said...

DAh ada gigi...tomeinya.

Nad MamaZN said...

Omeyyyy..!

syawalsimpsons said...

alahai cumill je GG dua kat bawah

Myra Jay said...

Alololooo comelnyer.... :)
Nape tu? Nak jenjalan ke?..hehee


p/s: CH tu xbest kalau Day trip kak, nk gak bermalam baru heaven tp tula nak sekali harung ngan KL rabak gak poket.. Dah le bulan depan jugak roadtax kereta RM1300..huuhu

wantie said...

yeay.. dah ada dua gigi. mintak tukar makanan ruji la pas ni kan...

nak mengunyah pulak yer.

::NureeN:: said...

rasa mcm cepat jerr najlaa dh besar..
suka gigit mama x? hehe

Z@i Z@mR33 said...

waaa...dh da gigi dh...sukenye sukenye

sal ya said...

comel je nampak gigi dua batang.

::NureeN:: said...

eh G, opis hg dekat jerr ngan jmbtn ke 2..
apa nama opis hg??
c2 kan byk kilang

ibuhebat said...

wah... cepatnya! anak saya dah masuk 10 bulan, nan hado gigi lagi!

Nana said...

ala bestnye
darwish dah 7 bulan stengah
xde gigi lagi wei

Daddy Ziyyad said...

yeay!!!

bulan depan jadi 4 !

Zura@Iwan said...

cpt najlaa tumbuh gg ye..
geget ummi tue..haha..

pstt: bj hg pakai tu dress ka? mcm sm cm ak jek..hehe..

(Lizz) http://haslizalizz.com/ said...

mama cantik n anak omey...napa nangis najla nak tunjuk gigi kat auntie yer...