"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Thursday, March 27, 2014

Car seat > SOLD and baby carrier still available to lets go..

Nak jual car seat ni..baru nih and COD area utara. $150 jer..kalau nak leh wassap/sms : 0194412199.

Same dgn baby carrier nie. Never use psl baby tak nak duk. Beli dkt Tesco 83.90 dan nak jual $50 jer. Yg ni leh la kalau nak post. Interested leh wasaap/ telegram and sms kat no di atas.


6 comments:

Nad MamaZN said...

murah..
sume pun nampak baru lg

Gieyana said...

Nad

Ha'ahh...mmg baru ag nad..car seat tu 189.90..

wantie said...

nanti ada le tu owang beli...

::NureeN:: said...

tanya nasir, kot mau car seat tu, dia x mau plak huhuu
x pe la x dak rezqi aku

mamaRIFQY said...

nape nak carseat tu kak gie

Zura@Iwan said...

najlaa tk nak duk ke beb?