"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Thursday, March 13, 2014

Nuffnang..keranamu begitu berharga..


Lama aq x masuk check acct nuffnang ni.
Aku dh rs mcm nk tutup blog ni actually..
Dah malas nak menyusun kata..
Dah malas nak berbicara..
Dah malas nak blogwalking..

Ada stgh orang mmg berblog psl gilakan iklan semata2..dan of coz, masyukkk!
Bagi aku, berblog just more to hobby.
Tak der iklan pon tak per..
Kalau ada, alhamdulillah...
Aku tnggu hujung bln ni ler nak cash out dan plan nak tutup blog ni..
Ni bkn propa tp kenyataan...ekeke
But then, aku decided hold dulu.
Just put on the entry once free later.
Seminggu satu entry pon jadi ler kan!

Neway, thanks to nuffnang yg x jemu2 ks advert kat sini. 

Eh, keywords percutian terindah di cameron highlands...byk entry aq psl cameron! Yp ada lg yg x share out haa! 

Tp among this, yg best ke mkn kat seoul garden tu yg aq rs x boleh blah!

Neway, thks all for drop by although i know mostly is silent reader! Peacee...

#prayforMH370


12 comments:

mama tisya said...

byk BE ko tgh on going..tahniah

Nad MamaZN said...

masa jarang update la berderet be nak mai kan..hihi
dia soh hold dulu hasrat kak g tu ;)

el said...

Alhamdulilah rezeki tu
pasai pa nak tutup blog?
x sayang kut kat kami yg nak bc psal gieyana & co kut hahahaha
xpelah pelan2 kayuh
katanya hobby kan...xyah nak update n3 sllu pun xpe..ada cerita boleh je nak share kt blog..xde pun weols boleh jenguk2 kt fb ngan ig :)

Zura@Iwan said...

byk gk iklan hg tgh on going tu weh
rezeki la namanya tu...

tk per pelan2..free update la..

nuffnang tu kalau dpt satu bonus kan, ak ni nuff tu pon..mmg tk hrp, penah sekali je cash out weh..

tk yah karang sgt..just letak gmbr pon ok kan..ak pon mls nk karang pjg2 sgt now..asalkan ada update ok la..

Chekgu Azrine said...

Tula tuh..kdg2 mmg xsmpt jgk nk tulis entry yg btul2 nk share sbb pnjg sgt nk mengarang..huhuhu

mama maman aka yana said...

Takyah tutup blog.. biarkan dia hidup..

byk jew BE bertepek tuh.. :)

lovelywa said...

wahh masyukkk iklan..takpe gie..dlukan mane2 yg penting..blog ni skadar ngisi masa lapang ok laa kan..

Myra Jay said...

Banyak juga BE yang menari :)
Tahniah ye kak..

Sayang la kalau nak tutup, biarkan jela.. boleh tengok + baca kisah anak2 akak + percutian akak + gambar yang cantik2 tu :)

wantie said...

wow..menari nari BE hang..

peace kacang peace!!!

Fiza Rahman said...

Berderet2 tu BE ☺

Muhammad Taufiq said...

Hye, I'm a new blogger :) Salam perkenalan, Mohon singgah dan follow blog saya awksweetgitu.blogspot.com :)

(Lizz) http://haslizalizz.com/ said...

Waa dah ader 4 be nak satu boleh hehe..