"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Wednesday, March 12, 2014

Wordless Wednesday | Hairan!



7 comments:

Chekgu Azrine said...

homei sangat

Nad MamaZN said...

hairan tgk ubat ke tu? hihi..

nak tgk muka lepas mkn ubat plak ;p

wantie said...

tajam je mata tu memerati....

ni kalau gi KK check pergerakkan mata rasanya tak dan nak check misi dah dapat result. hahahaha

el said...

otak2 mula berhubung hehehe

(Lizz) http://haslizalizz.com/ said...

nak gi mana tu najla...nak makan ubat yek...yang gambo no 2 tu cam pasrah jer tu...

Fiza Rahman said...

Tomeinya. Apalah yg difikirkan tu yer najlaa ☺☺

Zura@Iwan said...

hairan mcm abg irfan dulu..
berkerut2 dahi ha..hehe..