"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Wednesday, March 5, 2014

Wordless Wednesday | wajib ada?

11 comments:

mama tisya said...

coklat wajib ada ye dlm petiais...aku kalo FIL p overseas mmg slalu wat blk stock coklat...so menantu n cucu tukang abiskn hehe

Nad MamaZN said...

Dap dap dap..!
Nak sketttt :p

Zura@Iwan said...

ak nak almond gold tu jek..haha..

Sidratul Muntaha said...

wajib ada dlm peti tak ada
tpi kat pantry kena de compund chocolate.
tu wajib
nak buat brownies or chocloate drink dah ade..
wau weii

hai kak gie..
lama tak singgah sini..
tolong gomolkan ank2 tuk kami..
etetette

el said...

ni lau ada pun xleh nak wat stok
abis ms tu gak hahaha almaklum jemaah ramai kat umah tu ekekeke

MizzTina said...

sy lak buah yg wajib ada.. tp tgk cekelat akak ni, mcm best lak klu buat stok dlm peti ais..hehehe

Ieda Zakaria said...

Daim beli kat mna selain Langkawi..??

::NureeN:: said...

nak almond golddddd....
daim kureng ckit sbb caramel tgh tu keras la hehhe

Fiza Rahman said...

Memang pon. Stok kat umah tu dah lama habis sbb anak2 pon suka coklat. Ni member nak gi langkawi haruslah borong coklat kann ☺

wantie said...

hang saja kan... saja la dok tayang kat aku. dah la aku suka sangat ngan marka hat nama Daim tu...

saj le tu saja le tu.....

*∽ IZAN ∽* said...

makan cekelat dari peti mmg sedap wehhhh. aku hantu KIT KAT hohohoho