"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Monday, April 7, 2014

Bunga2 'sakura'...

       
Serata tpt lately mmg meriah dgn bunga2 ala sakura ni..
Setengah org pnggil bunga loceng..
Psl bentuk bunga tu seakan2 bunga loceng..
Tapi aku x tau nm sebenarnya..

Since kat sini mmg dorang tanam pokok ni, so mmg meriah dgn bunga2 nya yg cantik..

Tiap2 thn mmg ada cuma thn ni mmg meriah. Myb psl musim panas yg panjang..

Last friday satu team dept aku terjah sini snap2. Ahad tu ronda sini, tp bunganyer dh x meriah dh...

Seyes, mmg cantik! Terasa seperti berada di japang! Haizz!

14 comments:

SYANI said...

Cantiknya bila bunga2 tu berguguran..

Falsya said...

Cantiknyeeee..Bestnyeeeee..dh mcm kat jepun u'ollssss..;)))))

mama tisya said...

cantik..mmg bole feel2 kt overseas..

::NureeN:: said...

betoi
kwn aku pon post kat dlm moment wechat
kat jln apa ntah alorstar
mmg cantik
skali dia post mcm ala2 oversea g2

Chekgu Azrine said...

Ada sorg my frend kongsi gmbr dia kat wasap..mmg dh xbyk sgt bunganya!!

Lawala serius!!

syawalsimpsons said...

best ni....sekarang malaysia pon ada gini kan

syawalsimpsons said...

best ni....sekarang malaysia pon ada gini kan

Nad MamaZN said...

mmg cantek! feeling2 para para sakura :P
sini ada gak tp tak semeriah sana :)

mrs Fiza said...

cantik nya.. kt putrajaya ni pon byk pokok sakura cuma dia bersepah2 tk byk setempat..

Z.u.r.a and I.w.a.n said...

musim "sakura" skrg kt msia..hikss

penang mmg byk pokok ni..apa nama ha pokok tu..

Z@i Z@mR33 said...

ala...dengkinya tgk.ritu xdan nk singgah.lani tgk bunga dh x brapa ada dh...huhuhu

wantie said...

tak sempat aku nak merayan korean ka japang ka..

seyes lawas gilas ..

Aty_Fared said...

kalau dekat tau..aku dah gi sana semata nak amik gambar..

Fiza Rahman said...

Para² sakura. Dah macam musim bunga plak kan.