"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Thursday, April 3, 2014

Friends...




Seronok....
Eh korang jangan marah aku yer! aku suka first pics tue psl natural jer...
menunjukkan betapa hepinya kite..

Aku pon suka korang2 kat sini juga..
But now makin busy n mood berblog dh down sket...

Kengkwn aku ni aku ngedate tatkala balik kg psl dorang dok Loqstaq kan..
so jumpa kat sana laa...
Nasib baik cuti sekolah Ieda tak balik Perak..

Friends...I know they LOVE me because of I LOVE them too...

14 comments:

mama tisya said...

sedondon bawal aidijuma

Umi Nazrah said...

salam singgah. gambar 1st tu candid! memang natural giler :D

Falsya said...

Halluuuu halluuuuu..ketemu kite dlm dunia blog pulak..hehehe..

As usual..really adore all ur photos..santek bangattttt..;D

el said...

1s pic tu uols je yg hepi giler sengihhhhhh lebor..yg ieda lak dok buat ape tu...tacap tudung uols ke?hahahaha

seronok tgk uols bertiga ni..mn2 pun sure bertiga ni..fb/ig/blog ekeke

hope persahabatan uols akan kekal selamanya amin

Nad MamaZN said...

suka tgk!
moga persahabatan terus berkekalan hendakNya... :)

Eyriqazz said...

Sweet moments...

Chekgu Azrine said...

Happy je semua...

lieyalatif said...

comel, cute dan jelita semuanye...auwwww!

betul gie, nampak kehepian semua org dlm pic nieh...

adarnadzmie said...

friend forever n ever...:)

wantie said...

sedondon... moga persahabatan kekal selamanya yer..

si Najla tu membelek je kojernya ya..

Admin said...

wow.. seronoknya berkawan kan, dan hidup pun sihat

Ieda Zakaria said...

Luv u bebeh!!

YanIrfanZur said...

najlaa heran ha..
belek tdq wanie..hikss

sengeh jgn tk sengeh taw..haha

::NureeN:: said...

sapesat sama jek tudung
ada reunion ka?