"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Wednesday, April 2, 2014

Photoshoot : Welcome back...






Just coming back from Looonngggg holiday!
Pheww..seronokkk + sibuk dgn kerja2 yg menimbun atas meja kat opis...

Eh jangan tertipu dgn tajuk...
Memang tak der idea nak tulis apa...
Now busy dgn dengan tugasan baru soon...
Nak siapkan hantaran adik ipar...

Nak post sini tak leh la..nanti tak surprise...
After majlis June nanti InsyaAllah yer..
Kay peep! nak sambung kerja...
see then & take care!


8 comments:

Chekgu Azrine said...

Selamat bekerja!!

el said...

lamanyer uols berholiday..pi mana?hehehe

mmg nureen ikut muka ummi
najlaa ikut muka papa :)
geram tgk najla comel siut hahahahahaha

hai nureen dah semakin dewasa dia ea

lieyalatif said...

wahhh siapkan hantaran? dlm diam2 rupenye berseni gak tangan gie gubah hantaran yeak..biase org suke deco2 umah ni mmg pandai bab2 gubah hantaran nieh.....

pic semua cantik2...lagi2 pic anak dare tu...cute!

wantie said...

model kecik tu paling cuteeeeeeeeeeeeeeeeeeee.....

dah besar nampak si Nureen tu yer..nampak wajah anak dara lak. hiksss...

setahun dua agi nampak mcm dua beradik le hang pa berdua.. ate ummi pun kecik money jer kan..

Nad MamaZN said...

gmbr pertama tu najlaa tidonke? hehe
semua gmbr ohsem!
waaa buatkan hantaran ek? mesti meletop da bomb ni hehehe
k kak, take care! selamat bekerja :)

::NureeN:: said...

sweet la muka najla with atuk tu...
:)
sronok tgk nureen suka pakai baju2 mcm tu
si ellesya tu memilih, kalu baju2 mcm tu bkn nak pakai
puas pujuk
semua dia yg tentukan sndrik

~ini mini~ said...

cantik gambar2 tu...guna kamera apa tu...

YanIrfanZur said...

kenduri kawin semua buat kt Kelate ke weh?

sonok kan..bleh jln2 sopping2..hehe