"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Wednesday, April 23, 2014

Wordless Wednesday : Takut Air...

Setiap kali letakkan kaki dier dkt gigi air ni confirm di reversenyer...haipp!

10 comments:

Nad MamaZN said...

hahaha dpt bayangkan...
mesti cute! :)

Chekgu Azrine said...

Aish pun sama tak berani msk pool..

el said...

kejap je tu takut2..satg bleh join kakak nureen hehe

syawalsimpsons said...

cumill je

Myra Jay said...

Hheeee, sementara nak biasa kan..

Comel je ;D

Falsya said...

Xpenah lg bawak qisya mandi pool..harap2 die ok la..cumil je main kat gigi2 air..;)

adarnadzmie said...

cejuk la tu...hihhi

Z@i Z@mR33 said...

Aqil suka klau letak kt air cmtu tp mama dia yg seriau tkut

Aty_Fared said...

anak aku sampai sekarang takut mandi kolam besar..takut ngan air laut..takut dengan air banyak2..sigh...

Siti Fatimah said...

Baru belajar gear reverse tu. Pas ni baru leh compom yer najla