"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Tuesday, May 6, 2014

Hai hai...

Assalamualaikum...

Seriusly aku mmg malas sgt nk berblog now. Alhamdulillah, anak2 dberikan kesihatan yg baik after x sihat before ni.

Thanks all for da wishes..meh layan random photo aku yg x seberapa ni!

Biler la aku dpt sambar satu! Teman beras, ipar g cuci mata!
Mark down dr H&M. Aq suka beli brg Najlaa dkt sini. Reasonable!

Best bila dpt cuci mata dkt mall! Ni dkt H&M.. Rewards utk anak2 n diri..

Najlaa sayang dh sihat..nmpak sket kurus lepas keluar wad.

Finally dpt juga cr shawl rimau bintang ni! Mmg dh lama aim! From H&M. $20 ringgit jaa..:)







17 comments:

Nad MamaZN said...

rindu nak baca tulisan kak gie ;)

Myra Jay said...

Sama la kita kak Gie dok berangan nak sambar Coach.. :)


Rindu nak tengok gambar2 kak Gie especially baby Najlaa :)

::NureeN:: said...

G, beras ka biras, hihihiii...
alhamdulillah najlaa dh sihat...
ramai suka p h&m tue, betoi la murahnya baju tue... best2

Gieyana said...

Nad

Kak G mls tul nk menulis now..nnt kot2 rajin noh..:)

Gieyana said...

Myra

Tu la..Kak G ni tiap2 kali bonus mmg teringin nk beli tp hold dulu psl byk benda lain yg lebih penting. So cuci mata dulu laa. Nk yg original jer tsu! Ekeke

InsyaAllah klau mood rajin kak G up k..:)

Gieyana said...

Nureen

Sj jer tulis beras..rkeke

Aq mmg suka g sini. Dulu ms x da kt penang, klau turun KL cfm singgah cuci mata. X beli pon x pa..treatment! Ekeke

lieyalatif said...

rindu kat ko gie...alhamdulillah semua dah kembali okey...hope najlaa akan terus sihat dan ceria....

suke pic last...ko sememangnye mama gojes...

- dieyana - said...

hai...;-)) cuci mata, cuci poket..uhuk! ;-)0

el said...

isnin lepas g sopin kat H&M tuk raya anak2..rambang mata ok..nti nak pi lagi..lagi murah lau compare kat mn2 butik kanak2..design pun lawo2..:)

Z.u.r.a and I.w.a.n said...

owhh..coach..tak bisa ak..haha..
ada bestfren kasi hadiah purse ritu..alhamdulillah..

H&M tu masuk cuci2 mata je la ritu...hehe

wehh....shawl rimau tu..hg pakai ngan blouse rimau hg tu...ha...mmg sedondon...hahaha..

Gieyana said...

El

Kan kan..give me five! Aq pon suka..jeans nureen cuma 39.90 jaa. Murah compare thn Miki or mn2 lah..i loikke too..:)

Chekgu Azrine said...

Jgn la mls2 gee..rajin2la..hehe..
Keep on writing ek

My Aisy said...

Shawl harimau mmg santek...pergh sale jugak H&M ye...leh gi la ni...

*∽ IZAN ∽* said...

welcome backkk. Alhamdulillah semua nak kembali sihattttt.

InsyaAllah apa yg diidam tu akan dapat juga... cepat ke lambatt je hihi.

cantek shawlll.. nampak young and vogue je. kiter tak mampu nak bershawl dengan askar sebatalion nih. tak sempat lilit uhuk uhukkk!

syawalsimpsons said...

lama tak nampak ni..hahahha..ke jemah yg lama tak berupdate ni...

Daddy Ziyyad said...

kirim la kat kawan/sedara yg gi US...berbaloi baloi dpt Coach murah :)

Hazlina Shahrel @ The QueenWidelia said...

Sopeng terapi minda. Hahahah best.. cantik shawl..