"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Wednesday, May 14, 2014

Wordless wednesday | Projek CINTA

Aku busy skrg n mood berblog non adooo! :p

9 comments:

syawalsimpsons said...

mood..oh mood...kasi mood blog sikit kat umi nureen n najlaa ni yee

lieyalatif said...

cantik gie!! pink n merah mmg nampak sweet...

Nad MamaZN said...

bz akak ni...hehe
sticker tu dh dpt?

::NureeN:: said...

utk wedding adik ker?

Chekgu Azrine said...

Lawa btul kombinasi warna bunga tuh..
Utk apa tu gie

fazilzura said...

tgh nk crik mood jgk, wat hntrannnn

el said...

lau ada balance bg kat iols satu..nak letak dlm bilik haha

Aty_Fared said...

heheh...musim orang kawen yer... sama aku pooonn..

Z.u.r.a and I.w.a.n said...

dah siap ke beb hntran?
sure hg busy kan...

sm la mood kita...mlss..huhu