"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Wednesday, July 2, 2014

Hari suka sekolah Nureen

Assalamualaikum...

Di kesempatan ni nk ucapkn salam Ramadhan utk kesayangan semua yer! 

Mood berblog dh kelaut weh! 30hb tu gediks gak cash out nuffnang..mls nk tunggu lama2..tp bila tgk nuffnang rs syg lak nk stop berblog terus! Haizzz!

A day before puasa tu temankn anak dara g school dier! Ada sports day! Meriah juga...dpt ler ummi flashback blik ms zaman sek ummi dedulu!
Best won jd atlit! Acara sek nureen ni dr pukul 8:30 smpai pukul 12. Tp aku n nureen dh blah awal psl tgk byk parent lain yg anak2 dorang x der acara tu dh blah! Ekeke

Neway, syok juga bila tgk anak2 ni bsukan..tmbah2 lg bila dgr lagu2 patriotik yg di mainkan! Rasa syiokkk jer!

Nureen mewakili rumah merah. Since nureen ada amik acara larian, so dier x masuk perbarisan ni.

Dia dpt no 3 acara 50mtr utk budak darjah satu. Ummi dier x dan lk amik gmbar dier time lari tu..:p

Ok uols, nk sambung kerja! Busy giler psl kena buat kerja org..:(

Buka posa pon dlm keta jer..hope rini dpt  balik awal..:)


15 comments:

Fiza Rahman said...

Babe. Haru suka ker hari sukan...hehehe...

Kimi belum sukan lagi. Rumah sukan pon tak dpt lagi.

Salam ramadhan & selamat berpuasa ☺

mama tisya said...

tahniah nureen....tisya tkde pn color umh suka sbb utk tahap 1 (thn 1,2,3) tk sama sportday ngan bdk tahap 2...so acaranye mcm ala2 sukaneka gtu

Nad MamaZN said...

tahniah nureen!
bakal jadi atlit cam ummi gak ke ni? ehehe

Gieyana said...

Fiza

Kah kah...haru suka hati..ekeke...

Dulu kita sukan awal thn kn..ni depa tgh thn..oh myb kimi lepas raya kot.

Sama ar beb..salam ramadhan n selamat berpuasa..:)

Gieyana said...

Mama tisya

Tq beb. Depa dh ada umah sukan n gigih berlari ler budak2. Sukaneka utk bdk pra sekolah jer..

Best tisya psl dia pon dpt hadiah kn..:)

Gieyana said...

Tq auntie nad..insyaAllah mn tau kn..:)

mamaarifakeem said...

Waah no3, kuat lari jugak, tahniah :-)

Salam ramadhan n selmat berbuka :-)

Chekgu Azrine said...

Kalau kt sini tahun 1 sukaneka je..tp rasanya suka jgk ada larian2 ni tau utk tahap 1

Hajar Jaju said...

Assalam kakak,boleh tak bagi email akak sebab saya ada terbaca entry akak pasal pytergium tu...saya nak tahu lebih lanjut cara rawatan yang akak dah cuba... hope sangat akak balas :) ( jajugirlz@yahoo.com )

DrCat said...

Salam ramadhan Gie :)

::NureeN:: said...

wahh kira laju la nureen lari...
teringat wehhh.... bab lari 100 & 200m akulah slalu no 1 dlu, la cmfrm semput hahhaa....
blk lmbt kerr bln puasa? aku sharp 4.30 dh gerak dr opis hahhaa

Falsya said...

congrats nureen!!..

selamat berpuasa..;)

lieyalatif said...

sebelum puase mmg rata2 semua sekolah buat hari sukan kan gie.... lieya pun suke gi tgk budak2 bersukan tapi tu laa cuaca skrang kan panas tang tu laa buat spoil mood heheeheheh....

tahniah nureen...tahun depan juara plak key...amin

Sidratul Muntaha said...

meriahnya hari sukan skeolah nureen

fazilzura said...

wakakakak .. awat plak jd HARI SUKA? tppp mmg dak2 bersuke2 pun time ni kan kan .. dpt lari2an ..